به گزارش ایکنا از فارس، سمیه دهبزرگی، سرپرستار بخش ۲ ICU بیمارستان حضرت علیاصغر(ع) شیراز (مرکز اصلی درمان بیماران کرونا) امروز، 21 دی از نجابت یک بیمار کرونا مبتلا به بیش از 90 درصد درگیری دریوی در این مرکز درمانی خبر داد و گفت: این بانوی 47 ساله در اثر کرونا با درگیری بالای ۹۰ درصد ریوی، بیش از چهل روز در این بخش بستری بود و به دلیل درگیری بالای ریوی و تنگی نفس شدید با انجام لولهگذاری(اینتوبه) به دستگاه تنفسی وصل شد.
وی افزود: پس از حدود ۶ هفته به لطف خداوند و تلاش صادقانه و شبانهروزی پرستاران و پزشکان، دستاه تنفسی از بیمار جدا شده و با حال عمومی خوب ترخیص شد.
سرپرستار بخش مراقبتهای ویژه ۲ بیمارستان حضرت علیاصغر(ع) از تلاشهای تمامی کارکنان این مرکز درمانی به ویژه بخش بستری این بیمارستان قدردانی کرد.
همچنین سیدکوشا میرمسعودی، مدیر بیمارستان حضرت علیاصغر(ع) از پیگیری تیم درمانی این بیمارستان و کیفیت بالای خدمات که منجر به نجات این بیمار شد، قدردانی کرد.
انتهای پیام