کد خبر: 4030293
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲

هویت قرآنی فرهنگ عمومی جامعه را بازیابی کنیم

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با تأکید بر ضرورت همگانی‌سازی فعالیت‌های قرآنی در جامعه گفت: باید تلاش کنیم تا هویت قرآنی فرهنگ عمومی جامعه را که تحت‌تأثیر بسیاری از آسیب‌ها قرار گرفته است را بازیابی کنیم.

مصطفی مشفقیان، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز به گزارش ایکنا از فارس، مراسم اختتامیه نخستین دوره مسابقات قرآن «مصباح الهدی» به‌ همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز عصر دیروز، اول بهمن‌ماه در سالن‌ همایش‌های شهر شیراز برگزار شد.

مصطفی مشفقیان، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز در این مراسم با یادآوری سخنان حضرت علی(ع) در خطبه 110 نهج‌البلاغه گفت: آن حضرت فرمودند قرآن را فراگیرید که بهترین گفته‌هاست و در آن بیاندیشید که بهار دل‌هاست.

وی افزود: همچنین امام صادق(ع) فرمودند برای مؤمن شایسته و سزاوار آن است که نمیرد مگر اینکه قرآن را یاد گیرد یا اینکه در حال یادگیری قرآن باشد.

مشفقیان با اشاره به برگزاری این مسابقات گفت: ما در ابتدای یک راه بلند و طولانی هستیم و باید از تمام امکانات و ظرفیت‌ها برای عمومی‌سازی فعالیت‌های قرآنی استفاده کنیم و در این زمینه دست به دست هم داده و فرهنگ قرآن را یک بار دیگر در این مملکت ساری و جاری کنیم و هویت قرآنی فرهنگ عمومی جامعه را که امروز تحت تأثیر بسیاری از آسیب‌ها قرار گرفته است، را بازیابی کنیم.

معاون فرهنگی شهرداری شیراز با بیان اینکه این مسابقات برای نسل آینده توسط این سازمان برگزار شد، گفت: در همهمه عجیب آخرالزمان آنچه که ما را به صاحب امر و سعادت می‌رساند همین تمسک به قرآن است لذا باید نسل آینده را با آموزه‌های این کتاب آسمانی آشنا کنیم.

وی با تصریح اینکه در سال آینده دومین دوره مسابقات قرآن «مصباح‌الهدی» را برگزار خواهیم کرد، افزود: تفاوت کار ما با سایر سازمان‌ها و نهادهای متولی امور قرانی این است که ما تلاش می‌کنیم تا در این مسابقات عامه مردم را به سمت فراگیری قرآن، تدبر، تفسیر، قرائت و حفظ قرآن دعوت کنیم.

مشفقیان در پایان گفت: در مراسم اختتامیه امروز بنا داریم تا نه تنها به برگزیدگان این مسابقه بلکه به تمام شرکت‌کنندگان آن یک هدیه از طرف سازمان فرهنگی شهرداری شیراز اهدا کنیم و امیدواریم این رویه مؤثر باشد تا بتوانیم نسل جوان و آینده‌سازان میهن اسلامی را هرچه بیشتر با قرآن مأنوس کنیم.

یادآور می‌شود، پایان‌بخش این مراسم معرفی و تجلیل از برگزیدگان این مسابقه قرآنی بود.

انتهای پیام
captcha