کد خبر: 4034629
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۹

مهم‌ترین رمز موفقیت ملت / افق‌های آینده ایران روشن است

رئیس کل دادگستری فارس، حفظ نظام اسلامی، بصیرت، آگاهی و اطاعت از رهبر فرزانه انقلاب را مهم‌ترین رمز موفقیت و سعادتمندی ایران اسلامی دانست.

حجت الاسلام سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری فارسبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری استان فارس امروز، 18 بهمن در مراسم بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی که به همت معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی و با حضور جمعی از مسئولان قضایی، قضات و کارکنان مجموعه قضایی استان فارس و برخی از فرماندهان سپاه فجر استان و بسیج حقوقدانان استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی  برگزار شد، با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی  انقلاب تا امروز فراز و نشیب‌های زیادی داشته است، گفت: آنچه مهم است اینکه هیچ یک از جریانات و چالش‌ها نتوانسته به اساس حکومت اسلامی لطمه و خدشه‌ای وارد کند.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ما معجزه قرن و به تعبیر برخی سیاسیون یک زلزله وسیع و بزرگی بود که ریشه‌های ظلم و ستم و تباهی را در نوردید و به برکت خون شهدا درخت تنومند و شکوهمند اسلام در این مرز و بوم برافراشته شد.

موسوی بر لزوم توجه و هوشیاری مردم و مسئولان کشور به منظور صيانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تاکید و بیان کرد: حفظ نظام، بصیرت، آگاهی  و اطاعت از رهبر فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه‌ای(مد ظله العالی) مهم‌ترین رمز موفقیت و سعادتمندی  ایران اسلامی خواهد بود.

رئیس کل دادگستری فارس با بیان اینکه امنیت، امکانات و رفاه امروز مردم با دوران طاغوت ستمشاهی هرگز قابل مقایسه نیست، گفت: تا قبل از به پیروزی رسیدن این انقلاب مردم از کمترین امکانات رفاهی آب و برق وسایل معیشتی محروم بودند که امروز بحمد الهی رشد و شکوفایی و عظمت ایران اسلامی از برکات این انقلاب است.

وی به توسعه و تحول قضایی پس از گذشت چهل و سه بهار از انقلاب اشاره کرد و افزود: مردم باید قدردان نظام باشند چرا که توسعه قضایی و زیرساخت‌های آن در حال حاضر با دوران رژیم ستمشاهی به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست و امروز در تمام شهرهای ایران اسلامی علاوه بر تأسیس دادگستری و دادگاه با استفاده از فناوری‌های نوین الكترونيكی، بسیاری از مشکلات و هزینه‌ها و رفت و آمد مردم به دادگستری کاهش یافته است.

موسوی در ادامه با اشاره به برگزاری این مراسم بیان کرد: برگزاری چنین جشن‌ها و برنامه‌هایی لازم و ضروری است و نسل جوان این انقلاب باید بدانند که برای حفظ اقتدار و به ثمر رسیدن این نظام اسلامی چه خون‌هایی ریخته شده است تا ضمن صيانت از ارزش‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی حافظ خون شهدا و پشتیبان ولایت فقیه باشند.

رئیس شورای قضایی استان فارس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) فرمودند آینده ایران اسلامی روشن است، گفت: قطعاً افق‌های آینده این مرز و بوم روشن است و تبلیغات سوء دشمنان و معاندین نظام اثرگذار نخواهد بود.

وی بر حفظ احترام و  تکریم ارباب رجوع و رفع مشکلات مراجعه‌کنندگان به دستگاه قضایی استان از سوی قضات و کارکنان نیز تأکید کرد و گفت: قضات و کارکنان ضمن حفظ روحیه انقلابی با اهتمام و تلاش هر چه بیشتر در راستای اجرای سیاست‌های دستگاه قضا و فرمایشات و دستورالعمل‌های ریاست قوه گام بردارند.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم ضمن تجليل از مقام شامخ شهيد قمری و شهيد ركنی از خانواده معظم اين دو شهید والامقام انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی با اهدای لوح يادبود از سوی رئیس کل دادگستری فارس قدردانی شد.

انتهای پیام
captcha