کد خبر: 4046991
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۳

حمایت ۲۴۰۰ حامی از ایتام بروجردی

رئیس کمیته امداد بروجرد گفت: ۶۷۰ نفر از ایتام و فرزندان محسنین در بروجرد تحت پوشش دو هزار و ۴۰۰ حامی هستند که هر ماه مبلغی از سوی حامیان به حساب آنها واریز می‌شود.

حمایت ۲۴۰۰ حامی از ایتام بروجردیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد بروجرد، محمد پارسا، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بروجرد، دوشنبه، ۱۵ فروردين در یک گفت‌وگوی خبری، گفت: همزمان با فرا رسیدن ماه رمضان، برنامه‌ریزی برای تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی انجام شده که در این راستا چهار هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی و ۴۰ هزار پرس غذای گرم در بین خانواده های مددجو و نیازمند توزیع می‌شود.

وی افزود: با توجه به این که انفاق و کمک به نیازمندان در ماه رمضان به اوج خود می‌رسد، با همراهی خیرین می‌توان در این ماه پذیرای نیازمندان بود.

رئیس کمیته امداد بروجرد با اشاره به اجرای طرح «اکرام ایتام»، گفت: این طرح همه ساله در ماه رمضان خصوصاً در شب‌های قدر برگزار می‌شود و تعدادی حامی، ایتام را تحت پوشش قرار می‌دهند.

پارسا با بیان اینکه در حال حاضر ۶۷۰ نفر از ایتام و فرزندان محسنین در بروجرد تحت پوشش دو هزار و ۴۰۰ حامی هستند که هر ماه مبلغی از سوی حامیان به حساب آنها واریز می‌شود، اضافه کرد: به طور متوسط هر یک از ایتام و یا فرزندان محسنین بین سه الی چهار حامی دارند که تعداد حامیان متغییر است.

انتهای پیام
captcha