کد خبر: 4072512
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۱

اهمیت بیشتری به نماز جمعه داده شود

امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه نماز جمعه یک واجب قرآنی است که خداوند در قرآن کریم بدان سفارش فرموده است، گفت: نماز جمعه یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که باید بدان بیشتر اهمیت دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوفاضل رضوی اردکانی، امام جمعه موقت شیراز به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوفاضل رضوی اردکانی، امام جمعه موقت شیراز امروز، 31 تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه شیراز به در پیش رو بودن سالروز نماز جمعه اشاره کرد و گفت: نماز جمعه یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که باید بدان بیشتر اهمیت دهیم.

وی با تأکید بر اینکه نماز جمعه یک واجب قرآنی است که خداوند در قرآن کریم بدان سفارش فرموده است، گفت: نماز جمعه قبل از اینکه یک مراسم عبادی باشد، یک مراسم سیاسی است زیرا مهم‌ترین نکات و مسائل روز در آن بیان می‌شود.

رضوی اردکانی یادآور شد: قبل از انقلاب، نماز جمعه در همه جا برگزار نمی‌شد و اگر نماز جمعه‌ای برگزار می‌شد، ائمه جمعه  منتخب دربار بود و مطالبی که گفته می‌شد با خواست شاه بود ولی امروزه نماز جمعه نماز روشنگر است و بسیاری از مشکلات مسلمانان در آن مطرح می‌شود.

امام جمعه موقت شیراز، نماز جمعه را بهترین مکان برای پاک شدن انسان دانست و گفت: نه تنها نماز جمعه بلکه پیاده‌روی اربعین حسینی و مراسم اربعین، اعتکاف، زیارت ائمه اطهار و غیره هم از دیگر برکات انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به رویش‌های نسل جدید انقلاب اسلامی، اجرای پرشکوه سرود «سلام فرمانده» در اقصی نقاط دنیا توسط کودکان مسلمان را یادآور شد و گفت: زمانی که یک کودک با عشق و علاقه این سرود را می‌خواند و اشک می‌ریزد، مشخص است که حس می‌کند امام زمان(عج) به این سرود توجه دارد و این سرود اکنون به یک سرود جهانی تبدیل شده است.

رضوی اردکانی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: حجاب از واجبات دین اسلام است و محدودیت‌هایی حجاب مصونیت است و باعث ایجاد امنیت خانواده‌ها می‌شود و سلامت نفس را به دنبال دارد. در حال حاضر اکثر بانوان جامعه  با حجاب هستند ولی محدود افراد هم اگر روسری را بر می‌دارند به خاطر لج بازی با گروهی است ولی عملا داشتن حجاب را قبول دارند.

خطیب نماز جمعه شیراز با بیان اینکه در بحث امر به معروف و نهی از منکر هم باید دقت منظر داشت و نباید زیاده روی کرد، گفت: کسانی امر به معروف و نهی از منکر کنند که صلاحیت آن را داشته باشند. نیروی انتظامی در همه صحنه ها حضور دارد و در موضوع بی‌حجابی هم باید با رعایت همه مسایل وارد عمل شود.

وی یادآور شد: بسیاری از بانوان ما نشان داده‌اند که در راهپیمایی‌ها، اعیاد و مراسم دیگر حجاب را رعایت می‌کنند و با حجاب‌ها هم باید موارد صحنه شوند و خوب عمل کنند. در بحث عفاف و حجاب که یک وظیفه شرعی و قانونی است ولی بعضی برخوردهای سلیقه‌ای و تند درست نیست.

رضوی اردکانی در بخش دیگری از سخنان خود به در پیش رو بودن سالروز مباهله اشاره کرد و گفت: در روز مباهله، پیامبر(ص) با حضرت علی(ع)، فاطمه زهرا(س) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) حاضر به مباهله با بزرگان نصرانی شدند ولی آنها ترسیدند و مباهله نکردند چون می‌دانستند در این مباهله حق با کیست و شکست می‌خورند.

انتهای پیام
captcha