کد خبر: 4073858
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۷

سوگواری کودکان در دهه اول محرم در حرم شاهچراغ(ع)

برنامه‌های دهه اول محرم ویژه کودکان و نوجوانان همراه با مداحی و سینه‌زنی، قصه و بازی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار خواهد شد.

حرم شاهچراغ(ع)به گزارش ایکنا از فارس، به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری حسینی، ویژه برنامه‌های متنوعی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار خواهد شد.

یکی از این برنامه‌ها سوگواری کودکان و نوجوانان همراه با مداحی و سینه‌زنی، رنگ‌آمیزی، قصه‌گویی و بازی است که به همت واحد کودک و نوجوان حرم مطهر برگزار می‌شود.

همچنین در این برنامه‌ها حجت‌الاسلام والمسلمین فرمانی، از شهر مقدس قم در میان کودکان حضور یافته و برای آنان سخنرانی خواهد کرد.

این برنامه‌ها در ایام محرم از 8 تا 15 مردادماه جاری هر روز از ساعت 18:30 تا ساعت 20 در بوستان کودک واقع در رواق فرهنگی حرم مطهر حضرت احمدبن موسی(ع) برگزار خواهند شد.

انتهای پیام
captcha