کد خبر: 4083172
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹

پویش «اول ‌کتاب عشق نامش حسین(ع) بود» در فارس به را‌ه افتاد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس از برگزاری پویش «اول ‌کتاب عشق نامش حسین(ع) بود» در این استان به‌مناسبت اربعین حسینی خبر داد.

پویش اول ‌کتاب عشق نامش حسین(ع) بودبه گزارش ایکنا از فارس، روح‌الله منوچهری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس امروز، 13 شهریورماه در جمع خبرنگاران با اشاره به تدارک کتابخانه‌های عمومی برای اربعین حسینی گفت: پویش «اول‌ کتاب عشق نامش حسین(ع) بود» با هدف ترویج فرهنگ عاشورا و پیوند هرچه بیشتر اعضا و کاربران کتابخانه‌های عمومی با شور و شعور حسینی برگزار می‌شود.

وی افزود: پویش «اول‌ کتاب عشق نامش حسین(ع) بود» از جمله برنامه‌های ملی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است که در استان فارس نیز همزمان با دیگر کتابخانه‌های عمومی کشور از طریق فعالیت‌های فرهنگیِ کتاب‌محور  از 6  تا 26 شهریورماه اجرا می‌شود.

منوچهری اظهار کرد: این پویش کتابخوانی در چهار گروه کودک، نوجوان، بزرگسال و گروه ویژه کتابداران برگزار می‌شود  و شامل هفت رشته «نقاشی، خوانش متن، دلنوشته و خاطره‌نویسی، چهارگزینه‌ای، پرده‌خوانی، قصه‌گویی و پویش سلام بر حسین(ع)» است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس با تأکید بر اینکه فراخوان این پویش منتشر شده است، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت منابع به‌صورت فایل متنی و راهنمای شرکت در پویش‌ها به سامانه arbaeen.samakpl.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha