کد خبر: 4084090
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۳

دکترین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دفاعی است

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه دکترین نظامی ما در ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دفاعی است، گفت: هیچ چشم‌داشتی به هیچ کشوری در منطقه نداریم.

امیرواحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتشبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، امیر سرتیپ حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، چهارشنبه، 16 شهریورماه در حاشیه بازدید از توان رزمی عملیاتی پایگاه دوم شکاری تبریز، گفت: در زمینه هواپیمای بدون سرنشین، پیشرفت‌های خوبی انجام داده‌ایم و دو پهپاد بسیار راهبردی و ارزشمند کمان ۱۲ و کمان ۲۲ توسط نیروی هوایی و پهپادهای بسیار خوب دیگر توسط وزارت دفاع ساخته شده است.

وی افزود: در زمینه هواپیمای بدون سرنشین جزو اولین‌ها در منطقه هستیم. توانایی ما روز به روز در حال افزایش است و در آینده‌ای نه چندان دور اخبار خوبی در این زمینه خواهیم شنید. هواپیماهای بدون سرنشین از فاز شناسایی خارج شده و به فاز عملیاتی وارد شده‌اند که در آزمایش‌های اخیر نیز توانستیم اهداف را با پهپادها و موشک‌های نقطه زن وزارت دفاع مورد اصابت قرار دهیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه تأکید کرد: دکترین نظامی ما در ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دفاعی است و ما هیچ چشم‌داشتی به هیچ کشوری در منطقه نداریم و معتقدیم باید آن قدر در علم و تکنولوژی پیشرفت کنیم که دشمنان جرئت تعرض به ایران را به خود ندهند و در صورت تعرض به مرزهای هوایی و زمینی ما بیشترین هزینه و آسیب را متحمل شوند.

واحدی با اشاره به اینکه نیروی هوایی ارتش گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند، ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح کشور باید همواره آماده فرمان فرمانده معظم کل قوا باشند.

وی در خصوص برنامه ارتش برای بازسازی تجهیزات نیروی هوایی نیز اظهار کرد: ارتش تمامی تلاش خود را در این راستا به کار می‌گیرد. هواپیماهایی که اکنون در پایگاه‌های نیروی هوایی مستقر هستند شاید ظاهرشان مثل دوران دفاع مقدس باشد اما تمامی سیستم‌های آن‌ها به روز و به سیستم‌های روز دنیا هم‌چون سیستم ناوبری اسلحه، اینسترومنت و تمامی مواردی که امکان ارتقا داشتند، مجهز شده‌اند.

فرمانده نیروی هوای ارتش با اشاره به به‌روز شدن رادارهای هواپیماها، گفت: مهماتی که در هواپیماهای مختلف استفاده می‌شود هم‌چون بمب‌های دور ایستای نقطه زن، موشک‌های دورایستا و موشک‌های هوا به هوا توسط صنعتگران کشور ساخته شده و در سیستم تسلیحات وزارت دفاع، موشک‌های هوا به زمین نیز پیشرفت بسیار خوبی داشته است.

وی در خصوص حضور در تبریز نیز اظهار کرد: در تداوم بازدید از پایگاه‌های نیروی هوایی کشور، در پایگاه دوم شکاری تبریز حضور یافتیم تا به همکاران تبریزی خدا قوت بگوییم و فعالیت‌های این پایگاه را از نزدیک بازدید کنیم. پایگاه دوم شکاری تبریز یکی از پایگاه‌های مهم و استراتژیک کشور بوده و به تعبیری حافظ سر ایران است.

واحدی با اشاره به اقدامات و دستاوردهای بسیار خوب این پایگاه، ادامه داد: از آذری‌ها هم کمتر از این توقع نداریم. چرا که مردم این خطه همواره بسیار فعال و کوشا بوده و از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون پشتیبان انقلاب بوده‌اند. همان طور که تبریز شهر اولین‌ها است، در ساخت قطعات و آماده‌سازی هواپیماهای جنگی نیز اول بوده و پایگاه دوم شکاری تبریز نیز جزو پایگاه‌های بسیار فعال است.

وی در پایان گفت: یکی از نکات مثبت این پایگاه، حضور افراد بسیار کوشا و پیگیر است. کارکنان فنی و خلبانان پایگاه دوم شکاری در دوران دفاع مقدس ثابت کردند که همیشه در صحنه هستند و پس از آن نیز با انجام تعمیرات سخت و سنگین هواپیماها توسط خود کارکنان غیور پایگاه، گواهی بر این موضوع است.

انتهای پیام
captcha