معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل ارشاد فارس یکی از مهمترین اقدامات این اداره را پیگیری بزرگداشت دهه حافظ طی روزهای آتی در نقاط مختلف کشورمان عنوان کرد.
به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی ارشاد فارس، غلامرضا خوشاقبال، معاون امور فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس عصر شنبه، 9 مهرماه با اشاره به برگزاری رویدادهای بزرگی همچون هفته بزرگداشت سعدی در اردیبهشتماه و در هفته بزرگداشت حافظ شیرازی در آینده پیش رو، این دو رویداد را مهمترین رویدادهای فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در هر سال دانست.
وی افزود: هر چند دهه بزرگداشت سعدی شیرازی امسال با دهه پایانی ماه مبارک رمضان همبازه بود اما رویدادهای دیگرگونهای را در بزرگداشت این چهره نامآشنا و برجسته ایرانی برگزار کردیم. همچنین با هماهنگیهای انجام شده، توانستیم با سازماندهی یکپارچه کشوری و جهانی از شیراز، در دیگر استانها و برخی از کشورهای نیز این رویداد بزرگ را برگزار کنیم.
خوشاقبال ادامه داد: در همین راستا، هماهنگیها برای برگزاری دهه بزرگداشت حافظ شیرازی همچون دهه سعدی انجام شده است؛ از این رو، رویدادهای دهه حافظ شیرازی را با توان و پویایی بیشتری در نقاط مختلف کشور پیگیری و دنبال میکنیم.
معاون امور فرهنگی و رسانه ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، شناسایی، ساماندهی و کمک به افزایش توانمندیهای انجمنهای ادبی را در 6 ماه گذشته از کارهایی دانست که برای نخستین بار انجام شده است و مهمترین رویداد در این زمینه را جایزه کتاب سال استان فارس خواند که در نیمه دوم سال برگزار میشود.
وی یادآور شد: از 116 انجمن ادبی پویای استان، 19 انجمن در شیراز هستند. این انجمنها از فروردین تا شهریور امسال، بیش از 140 رویداد را در قالب شب شعر، پسین شعر و رونمایی کتاب برگزار کردهاند.
خوشاقبال از صدور یک مجوز چاپ دیجیتال در شیراز و 5 مجوز دیگر برای شهرستانها خبر داد و ادامه داد: از آغاز سال جاری تاکنون مجوز 731 کتاب از 786 کتاب ثبت شده، صادر شده است.
معاون امور فرهنگی و رسانه ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس همچنین از صدور مجوز فعالیت برای 8 مؤسسه فرهنگی تکمنظوره و یک مؤسسه فرهنگی و هنری چندمنظوره در استان فارس خبر داد و گفت: همچنین 4 مجوز کانونهای آگهی و تبلیغات و 6 چاپخانه در 6 ماه گذشته صادر شده است.
وی یادآور شد: 346 رسانه در استان فارس پویا هستند که از این تعداد، 142 رسانه برخط، 63 رسانه الکترونیک غیربرخط، 12 روزنامه، 25 هفتهنامه، 26 ماهنامه، 67 فصلنامه، 3 دو هفتهنامه، 1 دوماهنامه، 7 دو فصلنامه و یک سالنامه هستند.
انتهای پیام