کد خبر: 4095697
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱
وزیر آموزش و پرورش:

شهدای دانش‌آموز در آسمان تاریخ انقلاب می‌درخشند

وزیر آموزش و پرورش در مراسم بزرگداشت شهید «محمدرضا کشاورز» از شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) گفت: شهدای دانش‌آموز همواره در تاریخ انقلاب اسلامی چون ستاره می‌درخشند.

وزیر آموزش و پرورش، بزرگداشت شهید محمدرضا کشاورزبه گزارش ایکنا از فارس، یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، امروز، 8 آبان‌ در سفر به شیراز و در مراسم بزرگداشت شهید محمدرضا کشاورز، از شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) به تقارن این مراسم با سالروز شهادت حسین فهمیده اشاره کرد و گفت: شهدای دانش‌آموز همواره در تاریخ انقلاب اسلامی چون ستاره می‌درخشند.

وی با یادآوری فرمایشات امام راحل درباره شهید فهمیده که این شهید بزرگوار را رهبر خویش خواندند، افزود: امام راحل احیاگر اسلام در قرن حاضر بود و دیگران ایشان را رهبر حیات مجدد اسلام می‌دانستند اما ایشان شهید فهمیده را رهبر خود خواندند که این مسئله نشان از حکمت امام راحل دارد.

نوری با اشاره به تلاش‌های دشمنان در طول تاریخ انقلاب اسلامی برای از پای درآوردن ملت ایران و نابودی این انقلاب تصریح کرد: 40 سال دشمنان کشورمان را تحریم کردند اما ایران اسلامی با حرکت در مسیر شهدا به موفقیت‌های خیره‌کننده‌ای دست یافته است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز هم استکبار جهانی دنبال آن هستند تا دانش‌آموزان و نوجوانان را از درس و مدرسه دورکنند تا نتوانیم قله‌های علم و فناوری را فتح کنیم، افزود: امروز دشمن به هر قیمتی تلاش می‌کند تا مدارس را به تعطیلی بکشاند زیرا پیشرفت علمی ایران هراس دارد.

وی با تصریح اینکه دشمن امروز با امپراطوری رسانه تلاش می‌کند تا انقطاع نسل در جامعه ایران اسلامی ایجاد کند، گفت: علی‌رغم تمام تلاش دشمنان، خون شهدا جوشش ایجاد می‌کند و روز به روز انقلاب ما ریشه‌دارتر و تنومندتر می‌شود.

نوری حضور گسترده مردم شیراز و مشهد در مراسم تشییع شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) را مایه یأس دشمنان عنوان کرد و از دانش‌آموزان خواست تا با شهدا مأنوس بوده و ارتباط خود را با خداوند مستحکم کرده و همواره در مسیر شهدا و اهل بیت(ع) گام بردارند.

وزیر آموزش و پرورش همچنین بر ضرورت تداوم حرکت دانش‌آموزان در تمام ساحت‌های شش‌گانه تربیتی سند تحویل بنیادین تأکید کرد و افزود: دانش‌آموزان تنها در بعد علمی رشد نکنند بلکه همچون شهدای هسته‌ای و شهیدان کشاورز و سرایه‌داران در عرصه تهذیب نفس و تزکیه هم رشد کنند.

وی تضعیف اخلاقیات بین دانش‌آموزان را از اهداف دشمن برشمرد و اظهار کرد: دشمن می‌خواهد امنیت جامعه را با مخاطره روبه‌رو کند لذا دست به اغتشاش و حمله تروریستی می‌زند غافل از اینکه با چنین اقداماتی امنیت ما پایدارتر می‌شود. دشمن می‎‌خواهد با شهادت زائران حرم مطهر راه ارتباط ما با خداوند را تضعیف کند.

نوری با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان نباید تحت تأثیر رسانه‌های بیگانه و تأثیرات منفی آنان قرار گیرند، از آنان خواست تا زندگی شهدا را الگوی خود قرار دهند و سپس افزود: اگر امروز در علم و فناوری شاهد پیشرفت هستیم از برکت خون شهداست.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با تأکید بر اینکه علم و پژوهش، اخلاق و معنویت و امنیت، سه مقوله‌ای است که دانش‌آموزان باید سرلوحه خودشان قرار دهند، گفت: امروز کشوری مقتدر و در جهان تعیین‌کننده هستیم.

انتهای پیام
captcha