کد خبر: 4099222
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۳
برای سومین هفته متوالی

مراسم بزرگداشت شهدای حادثه حرم شاهچراغ(ع) برگزار می‌شود

برای سومین هفته متوالی، بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران در این حرم مطهر برگزار می‌شود.

بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)به گزارش ایکنا از فارس، برای سومین هفته متوالی، بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با حضور زائران و مجاوران در این حرم مطهر برگزار خواهد شد.

این مراسم پنج‌شنبه، 26 آبان‌ بعد از نماز مغرب و عشاء با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران و مداحی و مرثیه‌سرایی مجتبی رمضان، مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) برگزار خواهد شد.

همچنین طبق روال شب‌های جمعه مراسم قرائت دعای روح‌بخش کمیل نیز در شبستان و صحن و سرای این حرم مطهر با حضور گسترده زائران و مشتاقان خاندان عصمت و طهارت(ع) برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، در برگزاری این برنامه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) همکاری و مشارکت دارد.

انتهای پیام
captcha