ضرورت مقابله جدی نهادهای دینی بین‌المللی با هتک حرمت مقدسات
کد خبر: 4117131
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۳
رئیس انجمن دینی لبنان در گفت‌وگو با ایکنا تأکید کرد:

ضرورت مقابله جدی نهادهای دینی بین‌المللی با هتک حرمت مقدسات

رئیس انجمن توجیه و ارشاد لبنان تأکید کرد: دولت‌های اسلامی، مراجع و نهادهای دینی باید برای مقابله با جرایم هتک حرمت مقدسات در سطح بین‌المللی اقدام جدی کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین طلال مسمار، رئیس انجمن توجیه و ارشاد قرآن کریم در منطقه البقاع لبنان

حجت‌الاسلام والمسلمین طلال مسمار، رئیس انجمن توجیه و ارشاد قرآن کریم در منطقه البقاع لبنان در گفت‌وگو با ایکنا ضمن محکومیت اقدام موهن قرآن‌سوزی راسموس پالودان، سیاستمدار افراطی سوئدی ـ دانمارکی در استکهلم درباره عواقب رویکردهای افراطی و نژادپرستانه دولت‌هایی نظیر هلند و سوئد هشدار داد.

وی گفت: ما اتفاقات ننگین سوزاندن و پاره کردن قرآن در سوئد و هلند را به شدت محکوم می‌کنیم، زیرا اقدامی جنایتکارانه، بلکه یکی از جدی‌ترین و خطرناک‌ترین جنایات علیه بشریت و تعرض به بزرگترین نماد مقدسات مسلمانان است.

مسمار تصریح کرد: بر اساس مفاهیم قرآن کریم به این موضوع اعتقاد داریم که یا برادر دینی همدیگریم یا با یکدیگر همنوعیم و  این کتاب خداوند متعال در مضامین آیات خود همه عشق و نیکی را برای تمام مردم ما دربردارد و ما را به احترام به دیگران و بخصوص نمادها و مقدسات آن فرمان می‌دهد.

وی افزود: برخی از دولت‌ها نظیر هلند و سوئد که مدعی پیشرفت، تمدن و  رفتارهای مترقی هستند، اجازه می‌دهند، احساسات بیش از یک و نیم میلیارد نفری که به قرآن احترام می‌گذارند، جریحه‌دار و ادعا می‌کنند که این امر تحت عنوان آزادی بیان و عقیده انجام می‌شود؛ در حالی که در واقع نقض ارزش‌های انسانی و اخلاقی است.

دولت‌ها، مراجع و نهادهای دینی باید در سطح بین‌المللی به مقابله با چنین پدیده‌‎هایی بروند که جز خصومت و از بین بردن همزیستی بین ملت‌ها حاصلی ندارد، چیزی که هیچ دین آسمانی آن را قبول ندارد

مسمار تأکید کرد: اگر دولت‌های غربی در عملکرد بد خود که مشوق خصومت و یا عین خصومت است، تجدید نظر نکنند، چنین رویکرد افراطی و نژادپرستانه‌ای که با حیثیت و ارزش‌های مردم در تضاد است و برای حریم دینی، معنوی و اخلاقی وزنی قائل نمی‌شود؛ عواقب خطرناکی به دنبال خواهد داشت.

رئیس انجمن توجیه و ارشاد قرآن کریم لبنان در ادامه تأکید کرد: ملت‌های اسلامی برای مقابله با تکرار شدن این هتک حرمت‌ها باید اقدام جدی کنند؛ در حالی که  مثل دفعات قبل شاهد چیزی جز به راه انداختن موج محکومیت‌ها نیستیم. پس غیرت مسلمان نسبت به دین خود کجا رفته است؟.

وی در ادامه تصریح کرد: دولت‌ها، مراجع و نهادهای دینی باید در سطح بین‌المللی به مقابله با چنین پدیده‌‎هایی بروند که جز خصومت و از بین بردن همزیستی بین ملت‌ها حاصلی ندارد، چیزی که هیچ دین آسمانی آن را قبول ندارد.

هتک حرمت قرآن کریم از سوی راسموس پالودان، سیاستمدار افراطی دانمارکی که یک نسخه از قرآن کریم را مقابل سفارت ترکیه در استکهلم به آتش کشید و تکرار این جنایت در هلند، موجی از خشم و محکومیت را از سوی سیاستمداران و فعالان در جهان اسلام در پی داشت. همچنین برخی رهبران مسیحی جهان نیز این اقدام را شرارت‌بار خوانده و آن را محکوم کردند.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha