کد خبر: 4145267
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۴
۱۳ خرداد؛

سومین گروه زائران لرستانی به سرزمین وحی اعزام می‌شوند

مدیرکل حج و زیارت لرستان از اعزام سومین و چهارمین گروه از زائران لرستانی به سرزمین وحی، ۱۳ خردادماه جاری خبر داد.

سید حمید مصطفاییبه گزارش ایکنا از لرستان، سیدحمید مصطفایی، مدیر کل حج و زیارت لرستان امروز، ۱۱ خردادماه در یک گفت‌وگوی خبری با شبکه افلاک لرستان، با اشاره به اینکه اولین و دومین پرواز حج تمتع زائران لرستانی ششم و هفتم خردادماه انجام شد، گفت: پیش‌بینی شده است سومین و چهارمین پرواز هم با فاصله زمانی، ۱۳ خردادماه جاری انجام شود.
 
وی افزود: پنجمین پرواز زائران لرستانی نیز ۱۶ خرداد، ششمین پرواز ۱۹ خرداد، هفتمین ۲۴ خرداد، هشتمین ۲۷ خرداد و نهمین پرواز زائران لرستانی نیز ۲۹ خردادماه جاری پیش‌بینی شده است. 
 
مصطفایی با بیان اینکه زائران استان لرستان، هم مدینه قبل و هم مدینه بعد هستند، گفت: زائران لرستان امسال در قالب ۹ کاروان با ۹ پرواز به حج اعزام می‌شوند.
 
مدیر کل حج و زیارت لرستان تعداد زائران حج از استان را هزار و ۳۵۶ نفر اعلام کرد و با بیان اینکه سفر حجاج لرستان بین ۳۰ تا ۴۰ روز خواهد بود، اضافه کرد: همه پرواز‌ها امسال از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) انجام می‌شود و همه حجاج تا هفته اول محرم به کشور باز خواهند گشت.
انتهای پیام
captcha