کد خبر: 4147930
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۰
رضایی اصفهانی:

قریب به ۱۱۰۰ چکیده مقاله به کنگره اندیشه‌های قرآنی رهبر انقلاب رسیده است

رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث المصطفی گفت: تاکنون قریب به هزار و ۱۰۰ چکیده مقاله به کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری ارسال شده است.

محمدعلی رضایی اصفهانی

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی، رئیس مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث جامعةالمصطفی عصر امروز چهارشنبه، ۲۴ خردادماه طی سخنانی در هم‌اندیشی شورای کنگره اندیشه‌های قرآنی رهبر انقلاب اسلامی با معاونت ارتباطات و بین‌الملل المصطفی اظهار کرد: کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در ۲۰ محور و با همکاری بیش از ۱۳۰ مرکز علمی در آبان سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۱۰۰ پیش‌نشست و کارگاه و کرسی علمی در موضوعات و محور‌های کنگره برگزار و هزار و ۹۵ چکیده مقاله و ۴۰۰ مقاله به کنگره ارسال شده است. در همین راستا، ۵۰ نشریه علمی برای نشر مقالات اعلام آمادگی کرده‌اند.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی العالمیه با بیان اینکه با توجه به تنوع ملیتی که در مجموعه المصطفی وجود دارد، پذیرای مقالات به زبان‌های دیگر هستیم، اظهار کرد: شناخت اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در مباحث قرآنی و کشف نوآوری‌های قرآنی معظم‌له، تبیین شخصیت قرآنی رهبر انقلاب در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و تحکیم حکومت اسلامی، تبیین نقش اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری در سبک زندگی و ارائه اندیشه‌های ایشان در مباحث تفسیری، علوم قرآنی، علوم‌انسانی با صبغه قرآنی و… از اهداف برپایی این کنگره بین‌المللی است.

وی با اشاره به محور‌های همایش، بررسی شخصیت و سیره قرآنی آیت‌الله خامنه‌ای، مرجعیت قرآن، قرآن و اهل‌بیت(ع)، علوم قرآنی، تفسیر و معارف قرآن، ترجمه، تدبر و انس با قرآن، قرائت و حفظ قرآن، فعالیت‌های قرآنی، سبک زندگی قرآنی و قرآن و نظام‌سازی و تمدن‌آفرینی را از مهم‌ترین محور‌های این کنگره عنوان کرد.

استاد جامعةالمصطفی العالمیه، مبانی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، قرآن و انقلاب، دولت و جامعه‌سازی، مبانی قرآنی حکومت‌داری و رهبری آیت‌الله خامنه‌ای، قرآن، هنر، رسانه و فرهنگ، قرآن و علوم طبیعی و انسانی، مبانی قرآنی اندیشه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آیت‌الله خامنه‌ای، قرآن و مستشرقان و غرب، مبانی قرآنی شعار‌های انقلابی و مقاومت در اندیشه آیت‌الله خامنه‌ای، روش‌شناسی تفسیر و نیز زن و خانواده را از دیگر محور‌های همایش عنوان کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی یادآور شد: کارگروه‌های تخصصی کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت‌الله خامنه‌ای، کارگروه تفسیر و علوم قرآن، کارگروه روش‌شناسی تفسیر و تدبر در قرآن، کارگروه قرآن و علوم (مرجعیت علمی و مطالعات میان‌رشته‌ای)، کارگروه ترجمه، حفظ، انس و فنون قرائات، کارگروه قرآن و اهل‌بیت(ع)، کارگروه قرآن و مستشرقان و عرصه بین‌الملل از جمله کارگروه‌های تخصصی کنگره اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری است.

محمدعلی رضایی اصفهانی

وی افزود: دبیرخانه و شورای سیاست‌گذاری و شورای علمی کنگره برای رسیدن به این اهداف، محور‌های ۲۰ گانه‌ای را طراحی و پوستر کنگره را به ۵ زبان فارسی، انگلیسی، عربی، اردو و ترکی ارائه کرده است. در همین راستا، ۱۵ کارگروه علمی نیز تشکیل شده و دو کتاب منبع شناخت (شناسایی و معرفی ۳۰۰ منبع درباره رهبر انقلاب) و کتاب عناوین و ریزموضوعات با بیش از ۷۰۰ موضوع تهیه شده که علاقه‌مندان می‌توانند از سایت کنگره به نشانی https://hamayesh.miu.ac.ir/khamenei/fa دریافت کنند.

سپس حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قنبری، معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعةالمصطفی در این نشست، محور‌های همکاری بین‌المللی میان نمایندگی‌های المصطفی در خارج از کشور و نیز ظرفیت شخصیت‌های علمی بین‌المللی، رایزنی‌ها و سفارت‌های جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در این همایش را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام
captcha