کد خبر: 4214116
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳

بیانیه جامعه اساتید حوزه علمیه فارس در پی مسمومیت شماری از پزشکان

در پی انتشار اخباری مبنی بر مسمومیت تعدادی از پزشکان در شیراز، جامعه اساتید حوز‌ه‌های علمیه فارس بیانیه‌ای صادر کرد.

بیانیهبه گزارش ایکنا از فارس، در پی انتشار اخباری مبنی بر مسمومیت تعدادی از پزشکان در شیراز، جامعه اساتید حوز‌ه‌های علمیه فارس بیانیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالْأَنْصَابُ وَالْأَزْلَامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ

ای اهل ایمان، شراب و قمار و بت‌پرستی و تیرهای گروبندی همه اینها پلید و از عمل شیطان است، از آن البته دوری کنید تا رستگار شوید». (مائده/90)

طبق اخبار موثق، تعداد محدودی از پزشکان در یک برنامه مهمانی اقدام به تهیه و استفاده از مشروبات الکی نموده که این اقدام زیان‌بار موجبات فوت یک نفر و مسمومیت جمعی از آن‌ها را فراهم کرده است.

جامعه اساتید حوزه علمیه استان ضمن اعلام انزجار از این اقدام تأسف‌برانگیز خواهان برخورد قاطع مسئولان قضایی و نظام پزشکی با این افراد، تهیه‌کنندگان و فروشندگان طبق موازین شرعی و قانونی و اطلاع‌رسانی به عموم مردم می‌باشد.

ما به عنوان جامعه اساتید حوزه علمیه فارس سکوت در مقابل این هنجارشکنی و قبح‌زدایی را جایز نمی‌دانیم.

ناگفته پیداست مردم متدین فارس هیچ‌گاه کار عده‌ای محدود را به پای جامعه پزشکی خدوم، متعهد، متدین و انقلابی نمی‌گذارند و از زحمات بی‌دریغ جامعه پزشکی کمال تشکر و سپاسگزاری را دارند.»

انتهای پیام
captcha