کد خبر: 4218072
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۲

برپایی بیش از 500 جلسه بزرگداشت شهدای خدمت در فارس تاکنون

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: بیش از ۵۰۰ جلسه از اجتماعات بزرگ و ارزشمند در ۳۷ شهرستان استان برای بزرگداشت شهدای خدمت تاکنون برگزار شده است و در هفته آینده نیز ادامه دارد.

بزرگداشت شهدای خدمت، حرم شاهچراغ(ع)به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، محمد فرخ‌زاده، معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس امروز، 4 خردادماه ضمن تسلیت شهادت شهید آیت‌الله رئیسی، شهید جمهور و همراهانشان گفت: بیش از ۵۰۰ جلسه از اجتماعات بزرگ و ارزشمند در ۳۷ شهرستان استان برای بزرگداشت شهدای خدمت تاکنون برگزار شده است و در هفته آینده نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در ۳۷ شهرستان استان (شهر، روستا و بخش) تا پایان هفته آتی مراسم بزرگداشت شهدای خدمت برگزار می‌شود، برگزاری 3 مراسم در حرم مطهر شاهچراغ(ع) همزمان با نماز مغرب و عشاء و برگزاری دو مراسم بزرگداشت در روز چهارشنبه، ۲ خرداد همزمان با نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع شهرک سعدی با حضور هیات‌های مذهبی و در کافه شهدا واقع در بلوار چمران به عنوان برنامه‌های محوری روزهای گذشته برای بزرگداشت شهدای خدمت در شهر شیراز نام برد.

فرخ‌زاده به برگزاری پیاده‌روی بزرگ عزاداران از میدان شهدا تا حرم مطهر و شرکت در مراسم دعای کمیل پنج‌شنبه، ۳ خرداد همزمان با نماز مغرب و عشاء در حرم مطهر احمدبن موسی شاهچراغ (ع) اشاره کرد و ادامه داد: مراسم بزرگداشت شهدای خدمت روز یکشنبه، 6 خرداد در حرم مطهر سید علاءالدین حسین(ع) و همچنین مراسم دیگری برای گرامیداشت یاد رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان روز پنجشنبه، 10 خرداد در حرم مطهر علی‌بن حمزه(ع) برگزار خواهد شد.

معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس گفت: به منظور حضور مردم عزادار استان فارس در مراسم تشییع پیکر شهدای خدمت، تعداد ۴۵ دستگاه اتوبوس تامین و بیش از ۲ هزار نفر به تهران و مشهد اعزام شده‌اند.

وی با بیان اینکه عمده اقدامات به صورت خودجوش و مردمی و با ابتکار هیئت‌ها، کانون‌های فرهنگی، پایگاه‌های مقاومت و اقشار فعال فرهنگی و مذهبی انجام پذیرفته است، افزود: راه‌اندازی تعداد ۱۲۶ موکب در سطح شهر شیراز و نصب ۱۵ هزار پوستر از شهدای خدمت از جمله اقدامات برای گرامیداشت یاد شهید جمهور و شهدای خدمت بوده است.

فرخ‌زاده با اشاره به نصب پوستر در یک هزار تاکسی و نصب پوستر و بنر در تمام اتوبوس‌های شهری شیراز در خصوص گرامیداشت شهدای خدمت گفت: در همین راستا 5 هزار متر مربع بنر چاپ و بر روی پل، بیلبورد، استرابورد، استند و داربست در سطح شهر شیراز نصب شده است.

وی با بیان اینکه پرچم عزا روی تمام تقاطع‌های هم سطح و پل‌های به صورت نیمه بر افراشته در شهر شیراز نصب شده است، ادامه داد: طراحی پوستر و موشن‌گرافی جهت استفاده در فضای مجازی، ریسه‌کشی تمام میادین و معابر اصلی در هسته مرکزی شهر و اختصاص یک هزار دستگاه اتوبوس برای ایاب و ذهاب به حرم مطهر احمدبن موسی شاهچراغ(ع) از دیگر اقدامات در خصوص گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت بوده است.

انتهای پیام
captcha