کد خبر: 4222278
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵

خدمت‌رسانی به مردم تقویت شود

در نشست تکریم و معارفه جمعی از مدیران شهرداری شیراز بر ضرورت تقویت خدمت‌رسانی به مردم، چرخش مدیریت به منظور تقویت دستگاه‌ها و انجام امور طبق قانون تأکید شد.

معارفه مدیران شهرداری شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، بخشی از هفتاد و پنجمین جلسه شورای معاونین شهرداری شیراز به تکریم و معارفه برخی مدیران اختصاص که در آن بر چرخش مدیریتی مرسوم و تحول ساختاری تأکید شد.

علیرضا اسکندری، رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز امروز، ۳۰ خرداد در این جلسه اظهار کرد: اگر امروز در مجموعه شهرداری اقدامات کم‌نظیر و بی‌نظیری رخ داده در سایه همدلی، هماهنگی اعضای شورای اسلامی شهر و بدنه مدیریتی خود شهرداری است که انتظار داریم این مسیر خدمت‌رسانی به مردم تقویت شود. مدیران جدید در مسیر تقویت اقدامات مثبت که مدیران پیشین انجام داده‌اند، حرکت کنند.

سید ابراهیم حسینی، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه اظهار کرد: چرخش مدیریتی باعث استفاده از ظرفیت دیگر افراد در مدیریت‌ها و تقویت دستگاه‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه همواره تاکید بر انجام کلیه امور طبق قانون است، گفت: برنامه‌ریزی‌ها باید طوری تنظیم شود که مدیران طبق ضوابط و مقررات با همراهی ناظرین شورای اسلامی شهر در مناطق و سایر بخش‌های شهرداری اقدامات خود را انجام دهند.

محمدحسن اسدی، شهردار شیراز نیز با بیان اینکه تغییر و تحول در جهت تعالی و رشد دستگاه مرسوم است، مدیران پیشین و جدید را تکریم کرد.

وی با اشاره به حساسیت معاونت برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی بر نقش مؤثر معاون پیشین این‌ معاونت تأکید کرد و خواستار استفاده از تجربیات وی شد.

اسدی همچنین تحولات در حوزه برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی که تحولات کل شهرداری را رقم می‌زند، را سرلوحه کار این معاونت دانست.

محمود صفایی، نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز بر تقویت حرکت شهرداری این کلان‌شهر تأکید کرد.

وی با بیان اینکه مدیران جدید، در راستای مسیر مدیران قبلی حرکت کنند، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت‌های مختلف موجب تقویت و پویایی مجموعه شهرداری شیراز می‌شود.

آرش فرج‌زاده، قائم‌مقام شهردار شیراز نیز که از نظم سیستماتیک شهرداری شیراز سخن می‌گفت، این مقوله را نشان از تلاش معاونت برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی دانست.

وی تصریح کرد: به دلیل تلاش‌های انجام‌شده در معاونت برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی، همه اقدامات شهرداری شیراز قابل رصد بوده و برنامه‌ریزی‌ها با اطلاعات دقیق قابل انجام است.

به گفته فرج‌زاده، با سامانه‌های راه‌اندازی شده در حوزه برنامه‌ریزی، کنترل در پروژه‌ها و بودجه صورت می‌پذیرد که در سال‌های قبل وجود نداشت.

بنا بر این گزارش، طی این مراسم علی فراشاییان به‌عنوان سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری شیراز معارفه و از زحمات محمدعلی راضی معاون پیشین تجلیل و وی به عنوان مشاور و دستیار در امور برنامه‌ریزی معارفه شد.

همچنین شهرام سبزیان‌فرد در سمت سرپرست منطقه ۵، سید عباس هاشمی‌نژاد سرپرست منطقه ۱۰ و بهزاد پرنیان به عنوان سرپرست منطقه ۱۱ شهرداری شیراز معارفه و از زحمات مرحوم رضا مسعودی شهردار فقید منطقه ۵ و اردلان رزمجویی در سمت سرپرستی این‌ منطقه، شهرام سبزیان‌فرد شهردار سابق منطقه ۱۰ و علی فراشاییان شهردار سابق منطقه ۱۱ تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام
captcha