کد خبر: 4228264
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
یک چله اشک/ 12

منتقم خون حسین(ع)

آیت‌‎الله‌ بهجت قبل از مقام مرجعیت و پیش از آنکه به عرفان و زهد شهره شود، دلداده و شیدای اهل‌بیت عصمت و طهارت و بویژه حضرت سیدالشهدا(ع) بود و این دلدادگی گاه بر زبانش جاری می‌شد و ما اکنون چله نشین غم حسین(ع) به مدد کلام آن مرد خدا هستیم.

به گزارش ایکنا؛ کتاب «رحمت واسعه» مجموعه بیانات آیت‌الله محمدتقی بهجت درباره خصائص رحمت واسعه خدا، حضرت سیدالشهدا(ع) است که در مجالس درس و محافل دیگر مطرح کرده‌اند و در آن به مباحث مختلف درباره اهمیت زیارت، اشک و اقامه عزا برای امام حسین(ع) پرداخته شده است.

آنچه در «یک چله اشک» می‌خوانید منتخبی از مطالب کتاب رحمت واسعه است که در چهل روز تقدیم می‌شود؛

روایت دارد امام زمان(عج) که ظهور فرمود به اهل عالم پنج ندا می‌کنند. این ندا بدون هیچ دستگاهی و (دخالت) اختراعی به همه می‌رسد، به هر کسی به لغت (زبان) خودش می‌رسد. در عالم؛ نه در این پنج قاره یا ...(حضرت ندا می‌فرمایند) «أَلا يَا أَهلَ الْعالَم إِنَّ جَدِّيَ الْحُسَين قتل عَطشاناً... أَلا يَا أَهلَ الْعالَم إِنَّ جَدِّيَ الْحُسَين سَحَقوهُ عُدواناً».

 

انتهای پیام
captcha