کد خبر: 4247141
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن عضو هیئت فقهی، حقوقی سازمان اوقاف شد

تهیه سند وقف و تطبیق آئین نامه معاملات مربوط به موقوفات با موازین شرعی از جمله مهم‌ترین اقدامات هیئت فقهی، حقوقی سازمان اوقاف به شمار می‌رود.

به گزارش ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، به عنوان عضو هیئت فقهی، حقوقی و اوقافی این سازمان، منصوب شد.

تهیه سند وقف و تطبیق آئین نامه معاملات مربوط به موقوفات با موازین شرعی از جمله مهم‌ترین اقدامات این هیئت به شمار می‌رود.

هیئت فقهی و حقوقی سازمان اوقاف علاوه بر این، موظف به پاسخگویی به سوالات و ابهامات شرعی رده‌ها و کارکنان سازمان در زمینه وقف است.

شیوه کار هیئت فقهی، حقوقی سازمان اوقاف به این‌گونه می‌باشد که پس از بررسی‌های کارشناسی موضوعات، مباحث در جلسه عمومی هیئت فقهی و حقوقی مطرح و نتایج حاصله به نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ارائه می‌شود.

انتهای پیام
captcha