کد خبر: 4262924
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷

۳ پیروزی و ۳ جشن در دهه فجر امسال

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس با اشاره به اینکه امسال دهه فجر، اعیاد شعبانیه و پیروزی جبهه مقاومت با یکدیگر تقارن دارند، گفت: باید این اتفاق میمون را به فال نیک گرفت.

مراسم بزرگداشت 12 بهمن، گلزار شهدای شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس، امروز، جمعه در مراسم گرامیداشت یوم‌الله ۱۲ بهمن و سالروز ورود حضرت امام خمینی(ره) به ایران اسلامی که در گلزار شهدای شیراز برگزار شد، بیان کرد: اعیاد شعبانیه با دهه فجر تقارن پیدا کرده و این دو عید بزرگ با پیروزی جبهه مقاومت همزمان شده است، بنابراین امسال سه پیروزی و سه جشن شادی وجود دارد و باید آن را به فال نیک گرفت.

وی تصریح کرد: همه ارکان و کمیته‌های تخصصی ستاد دهه فجر با قوت و قدرت بیش از ۴۰ روز گذشته جلسات خود را آغاز کرده و با جدیت و اهتمام لازم برای برگزاری جشن‌های دهه فجر و اعیاد شعبانیه برنامه‌ریزی کردند.

مردم و عشایر غیور فارس در پیروزی انقلاب اسلامی فداکاری زیادی کردند

سردار ابراهیم بیانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس نیز در ادامه این مراسم یاد امام راحل و ۲۳۰ هزار شهید ایران زمین را گرامی داشت و افزود: چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را در کنار بارگاه ملکوتی سه هزار و ۵۰۰ شهید سرافراز مدفون در دارالرحمه شیراز را گرامی می‌داریم.

وی با بیان چند نکته مهم در ارتباط با وقایع انقلاب در استان فارس و شهر شیراز اظهار کرد: فعالیت‌ برای پیروی انقلاب از فراخوان امام خمینی(ره) جهت حمایت از نهضت الهی و اسلامی تنها مختص تهران و ورامین نبود. ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ که نهضت خونین امام خمینی(ره) و در ادامه آن دستگیری امام(ره) آغاز شد؛ در دو نقطه استان فارس یعنی شیراز و لارستان به رهبری علمای آگاه آن روز یعنی شهید آیت‌الله دستغیب و مرحوم آیت‌الله محلاتی در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ در مسجد جامع فراخوانی زده شد و مردم در مساجد حضور پیدا کردند.

بیانی ادامه داد: ماشینی که در مواجه با اعتراضات به سمت ملت تیراندازی می‌کرد، توسط مردم واژگون و به آتش کشیده شد. درگیری بین انقلابیون و عوامل رژیم پهلوی شروع شد، جمعی از مردم دستگیر شده و عده‌ای نیز به شهادت رسیدند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس تصریح کرد: مأموران رژیم پهلوی مخصوصاً ساواکی‌ها دستور داشتند که شبانه آیت‌الله محلاتی و آیت‌الله دستغیب را دستگیر کنند، اما مردم متوجه شده و اطراف خانه‌های این عالمان را گرفتند، در این درگیری‌ها نتوانستند آیت‌الله دستغیب را دستگیر کند، اما آیت‌الله محلاتی را گرفته و با هواپیما به تهران فرستادند.

وی با بیان اینکه با فراخوان از طرف امام راحل، سران عشایر صحرای باغ لارستان از قوم لر در پاسخ به سخنان امام خمینی(ره) لبیک گفتند و به یکی از پاسگاه‌های ژاندارمری حمله کرده و سلاح‌های آنجا را بردند. بعد از این ماجرا رژیم پهلوی دستور داد که عناصر نظامی از بندرعباس و شیراز برای سرکوب مردم لار و صحرای باغ اعزام شوند و مردم عشایر به کوه‌های خنج فرار کردند.

بیانی در ادامه سخنان خود با اشاره به شجاعت غیورمردان و زنان عشایر فارس به شهیده باختر بیگلری اشاره کرد و گفت: این زن شجاع پس از درگیری با نیروهای نظامی به شهادت رسید و به‌عنوان نخستین شهید زن انقلاب نام گرفت. شهیده بیگلری در نبرد با نظامیان رژیم پهلوی به همراه همسر و فرزندش به شهادت رسید و درواقع فارس، ۵۸ شهید را در راه انقلاب اسلامی تقدیم ایران کرده است.

یادآور می‌شود، این مراسم با ادای احترام و اهدای گل به تمثال حضرت امام(ره) و شهدای انقلاب و دفاع مقدس به پایان رسید.

انتهای پیام
captcha