به گزارش ایکنا به نقل از سپاه نیوز، یک تیم تروریستی وابسته به داعش در روزهای ابتدایی سال، با هوشیاری و اطلاع رسانی به موقع مردم عزیز استان کردستان و همکاری نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آن استان و اقدام به هنگام و قاطع نیروهای جان بر کف فراجا، شناسایی و متلاشی شد.
اطلاعیه قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) در پی شناسایی و انهدام یک تیم تروریستی وابسته به داعش که با هوشیاری و اطلاع رسانی به موقع مردم عزیز استان کردستان و همکاری نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آن استان و اقدام به هنگام و قاطع نیروهای جان بر کف فراجا در استان کردستان انجام شد، به شرح زیر است:
بسمه تعالی
ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ملت شریف ایران به استحضار هم میهنان عزیز میرساند با هوشیاری و اطلاعرسانی به موقع مردم عزیز استان کردستان و همکاری نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آن استان و اقدام به هنگام و قاطع نیروهای جان بر کف فراجا، یک تیم تروریستی وابسته به داعش در روزهای ابتدایی سال، شناسایی و متلاشی شد.
عناصر این تیم تروریستی که از اتباع کشورهای خارجی و از نیروهای آموزش دیده گروه تروریستی داعش بودند، قصد انجام عملیات انتحاری در جشنهای نوروزی هموطنان در استان کردستان را داشتند که با الطاف الهی شناسایی و پیش از هرگونه اقدامی به هلاکت رسیدند. از این تیم تروریستی تعدادی کمربند انتحاری، سلاح و نارنجک کشف و ضبط شد.
هدف اصلی سرویسهای اطلاعاتی فرامنطقهای و گروهکهای تروریستی تحت امرشان در منطقه، ناامنسازی کشور و بر هم زدن وحدت بین مذاهب و اقوام است.
لذا به تمامی طراحان اقدامات تروریستی و پشتیبانان آنان، هشدار میدهیم تحرکات تروریستی و خرابکارانه علیه ملت بزرگ ایران، بدون پاسخ نمانده و عوامل تولید شرارت در منطقه، ضربه سختی را متحمل خواهند شد.
انتهای پیام