به گزارش خبرنگار ایکنا، آیتالله محسن اراکی، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبشهت ماه طی سخنانی در همایش «حوزه علمیه قم، انقلاب اسلامی و مقاومت» که در مدرسه عالی دارالشفای قم برگزار شد، با اشاره به حوادث و تحولات سال گذشته تأکید کرد: سال ۱۴۰۳ یکی از سختترین سالها برای انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت بود و اکنون زمان آن رسیده که با نگاهی دقیق، عملکردها و تصمیمات گذشته بازبینی شود.
وی افزود: نباید تصور کنیم که جبهه مقاومت از هرگونه خطا و آفتی مبرا بوده است؛ چنین نگاهی نه تنها غیرواقعی بلکه مانع پیشرفت و اصلاح خواهد شد، سران، مدیران و عناصر اصلی این جبهه باید با وسواس و دقت، تمام رخدادهای سال گذشته را بررسی کنند تا بتوانند نقاط ضعف را شناسایی و جبران کنند.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه تصریح کرد: جریان مقاومت امروز در یک مرحله حساس تاریخی قرار دارد؛ مرحلهای که علیرغم آسیبها، میتواند زمینهساز استحکام و اقتدار نوین باشد، این مرحله از انعطاف تاریخی، بهطور طبیعی میتواند جبهه مقاومت را به پیروزیهای بزرگتری رهنمون سازد.
آیتالله اراکی با اشاره به تغییر صحنه تقابل دشمنان با جریان مقاومت، اظهار کرد: تاکنون مقاومت بیشتر در میدان نبرد سخت متمرکز بود اما اکنون صحنه نبرد تغییر کرده و دشمن با بهرهگیری از شیوهها و ابزارهای جنگ نرم، تلاش میکند تا ارکان فکری و فرهنگی جبهه مقاومت را تضعیف کند، به همین دلیل باید بخش بزرگی از توان و تجهیزات خود را به این حوزه اختصاص دهیم.
وی ادامه داد: ما نیروی انسانی و ابزارهای لازم برای ورود مؤثر به جنگ نرم را در اختیار داریم اما باید زمینههای استفاده هدفمند از این ظرفیتها فراهم شود تا بتوانیم با قدرت به جنگ فرهنگی و رسانهای دشمن پاسخ دهیم.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به ماهیت مقاومت در منظومه فکری اسلام، بیان کرد: استقامت اسلامی تنها به معنای پایداری ظاهری نیست، بلکه ایستادگی بر صراط مستقیم، اطاعت از خدا، رسول و ولی، و ثبات قدم در مسیر ولایت را در بر میگیرد. عصاره مقاومت حقیقی، همین ثبات در اطاعت و التزام به حق است.
آیت الله اراکی بیان کرد: منطق مقاومت، مقولهای جمعی بر محور ولایت، حق و ثبات قدم است و اگر این منطق به درستی فهم و اجرا شود، نهتنها جبهه مقاومت را از لغزشها حفظ خواهد کرد، بلکه آن را به مرحلهای بالاتر از اقتدار و تأثیر خواهد رساند.
انتهای پیام