به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، شادی مالکی، مدیرعامل این سازمان درباره روند واگذاری تاکسیهای شاسی بلند شهرداری تهران گفت: ۷۰۰ نفر از تاکسیرانان متقاضی در گام اول به منظور تکمیل مدارک و دریافت وام به بانک فراخوان شدند و هم اکنون فرایند اعطای وام آغاز شده است. از روز گذشته فرایند پرداخت وام خرید تاکسیهای شاسی بلند آغاز شده به طوری که به منظور تسریع در روند پرداخت وام، متصدیان وام بانک شهر برای تشکیل پرونده بانکی متقاضیان در سازمان تاکسیرانی مستقر شدهاند.
وی افزود: فرایند اعطای وامها تا روز جمعه ۱۳ تیرماه ادامه دارد که تاکسیرانان متقاضی با حضور در سازمان تاکسیرانی نسبت به تکمیل فرایند دریافت تسهیلات اقدام کردهاند.
مالکی اظهار کرد: شهرداری تهران نیز ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای خرید این تاکسیها درنظر گرفته است که در واقع دولت و شهرداری به اتفاق یکدیگر، یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان به متقاضیان تسهیلات میدهند که تاکسیرانان میتواند با پرداخت مبلغی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان صاحب یک دستگاه تاکسی برقی آیون شاسی بلند و باکیفیت شوند.
انتهای پیام