کد خبر: 4328279
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲

آموزش مدارس همچنان ادامه دارد

مدیرکل آموزش و پرورش البرز گفت: در شرایطی که امکان بهره‌مندی از آموزش حضوری در مدارس برای دانش‌آموزان فراهم نباشد، آموزش مجازی به عنوان یک محیط آموزشی و یادگیری در بستر سامانه‌های دیجیتال امکان آموزش را ایجاد کرده تا فراگیران علم و دانش به منابع آموزشی دسترسی داشته باشند.

فرزاد شعبانی مدیرکل آموزش و پرورش البرزفرزاد شعبانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با بیان اینکه تعطیلی مدارس به معنای توقف آموزش نیست، اظهار کرد: در شرایطی که امکان بهره‌مندی از آموزش حضوری در مدارس برای دانش‌آموزان فراهم نباشد، آموزش مجازی به عنوان یک محیط آموزشی و یادگیری در بستر سامانه‌های دیجیتال امکان آموزش را ایجاد کرده تا فراگیران علم و دانش به منابع آموزشی دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در حال حاضر آموزش در بستر سامانه شاد و به صورت مجازی صورت می‌گیرد و این سامانه از ساعت هفت صبح تا چهار بعد از ظهر برای برنامه‌ریزی و برگزاری کلاس‌های آنلاین مدارس فعال است.

شعبانی ادامه داد: بخشی از آموزش مجازی به صورت آنلاین انجام می‌شود و بخش دیگر به صورت بارگذاری محتوای تصویری و صوتی خواهد بود. در عین حال دروس پایه‌های مختلف آموزش و محتواهای تصویری آن در سامانه شاد بارگذاری شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز بیان کرد: مدرسه تلویزیون ایران و نیز شبکه آموزش هم برای استفاده دانش‌آموزان فعال بوده و می‌توان از ظرفیت این دو استفاده کرد.

این مسئول در ادامه با اشاره به برگزاری امتحانات داخلی گفت: نحوه برگزاری امتحانات داخلی و تعیین تاریخ برگزاری مجدد آزمون‌های لغو شده بر عهده مدارس و شوراهای مدارس گذاشته شده است و می‌توانند در مورد آن تصمیم‌گیری کنند.

شعبانی در خصوص بودجه‌بندی کتب درسی عنوان کرد: برای جبران عقب‌ماندگی‌های احتمالی، مدارس می‌توانند نسبت به برگزاری کلاس‌های جبرانی اقدام کنند. در ایامی که تدریس‌ها کمتر شده، پیش‌بینی‌های لازم برای جبران کمبودها صورت گرفته است.

انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha