کد خبر: 4328601
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲

عیادت استاندار قم از مجروحان اغتشاشات اخیر

در پی مجروح شدن برخی از همشهریان قمی در اغتشاشات اخیر، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم به همراه علی ابرازه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در یکی از بیمارستان‌های قم، از این مجروحان عیادت کردند.

عیادت استاندار قم از مجروحان اغتشاشات اخیربه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی استانداری قم، در پی مجروح شدن برخی از همشهریان قمی در اغتشاشات اخیر، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم به همراه علی ابرازه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در یکی از بیمارستان‌های قم، از این مجروحان عیادت کردند.

در این بازدید، آخرین روند درمانی این مجروحان مورد بررسی قرار گرفت و استاندار قم از تلاش‌ها و زحمات کادر درمان در ارائه خدمات به مردم قدردانی کرد.

متاسفانه در اغتشاشات اخیر، عوامل دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با حمله به مردم، آن‌ها را مجروح و راهی بیمارستان کردند.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha