کد خبر: 4328789
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
آیت‌الله دژکام:

دولت مسائل را شفاف به مردم توضیح دهد

نماینده ولی فقیه در فارس با اشاره به طرح اقتصادی دولت، از دولت خواست تا مسائل را به‌صورت شفاف برای مردم توضیح دهد تا مردم پای کار آیند و اقتصاد کشور تقویت شود.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در فارسبه گزارش ایکنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در فارس، امروز جمعه، 26 دی‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه شیراز، ضمن برشمردن ویژگی‌های انسان با‌تقوا در نهج‌البلاغه گفت: یکی از ویژگی‌هایی که حضرت علی(ع) ذکر کرده‌اند و باید در این ایام، این ویژگی خیلی در میان پیروان حضرت علی(ع) جلوه‌گر باشد آن است که انسان با‌تقوا در حالی‌که بلا روی سرش ریخته است، حالش مانند زمانی است که در اوج خوشی است.

وی با بیان اینکه وقتی توکل به خدا باشد، خداوند هم سبب می‌سازد، تأکید کرد: هرکس بر خدا توکل کند و دلش به خدا محکم شود، خداوند کارش را درست می‌کند و رسیدن به این مقام مهم است.

دژکام با تصریح اینکه 47 سال است که ملت ایران در برابر تمام دشمنان ایستاده‌ است. نه اینکه سختی نیست، بلکه به‌دلیل آن است که توکل این ملت زیاد است، افزود: کسی مطلب را وارونه نکند که می‌گوییم سختی نیست. سختی زیاد هست، اما اینکه ملت ایران به‌دلیل آن توکلشان به خداوند زیاد است، در برابر سختی‌ها ایستادگی می‌کنند.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری، حضرت علی(ع) را در اوج تقوا دانست و گفت: امشب شب زیارتی حضرت علی(ع) و شب مبعث است و خوب است در این ایام زیارت غدیریه را بخوانیم. حضرت علی(ع) در طول 23 سالی که پیامبر(ص)، پیامبری کرد جان فدای پیامبر اکرم(ص) بودند.

دشمن بعد از حماسه 22 دی عقب‌نشینی کرد

وی با اشاره به حضور پرشکوه مردم در حماسه 22 دی‌، آن را نماد آزادگی شیعیان امام علی(ع) دانست که در این روزگار یکه‌تاز هستند و سپس بیان کرد: دشمن بعد از دیدن راهپیمایی 22 دی ملت ایران ترسید و عقب‌نشینی کرد.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه امروز مسیر اولاد علی(ع) با دست‌های پرقدرت ملت ایران حمایت می‌شود و باید اعلام کنیم که امام زمان(عج) و رهبر معظم انقلاب امروز تنها نیستند، گفت: ملت ایران در مکتب امیرالمؤمنین(ع)، شجاعت و قوت یاد گرفته و پای کار دینشان ایستاده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به در پیش رو بودن سالروز مبعث حضرت خاتم‌الانبیا(ص)، آن را بزرگترین عید بشریت و مایه افتخار همه اولیا و انبیاء دانست و افزود: تشکر ویژه باید از تمام امت سربلند، سرافراز، مقاوم و صبور ایران کنیم که در روز 22 دی‌ماه حماسه جدیدی آفریدند و پرچم پرافتخار اسلام و ایران را برافراشتند و بر دوش گرفتند و حرکت عظیمی که دشمن خارکن و عزت‌بخش مومنین بود، انجام دادند.

دژکام راهپیمایی 22 دی ملت ایران را کم‌نظیر و بلکه بی‌نظیر توصیف کرد و گفت: 47 سال است که راهپیمایی می‌کنیم اما حضور این چنینی مردم در وسط صحنه را کم دیده و یا ندیده بودیم. این عظمت‌آفرینی، بصیرت، موقعیت‌شناسی، زمان‌شناسی و قدرتمندی مردم بود که این حماسه را خلق کرد و رهبر معظم انقلاب هم از آن تقدیر کرد و تقدیر رهبری یعنی ان‌شاءالله امام زمان(عج) از این ملت راضی هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری به‌صورت خاص از تمام محافظان امنیت، اعم از نیروهای انتظامی و اطلاعاتی، بسیج و سپاه که در این ایام مأموریت حفاظت از امنیت را به عهده داشتند، قدردانی کرد و ادامه داد: انگیزه، توانمندی و حس قوی اینان برای اینکه بخواهند از اسلام و مردم مسلمان کشورشان حفاظت کنند، جای تقدیر ویژه دارد. 

وی همچنین از مقام خانواده‌های شهدای مدافع امنیت تقدیر کرد و افزود: کار این‌گونه نیست که بگوییم تمام شده است. اکنون وسط میدان جنگ هستیم. دشمن بخواهد یا نخواهد ما طلبکارانه می‌گوییم که دست از سر ظالم و مستکبر بر نمی‌داریم.

پاسخ به یاوه‌گویی‌های ترامپ

دژکام با یادآوری منویات رهبر معظم انقلاب در این خصوص گفت: آمریکای جنایتکار از سال 1332 تاکنون 300 هزار جوان ما را کشته است و آمریکا در خون تک تک اینان شریک است. ترامپ آن سر دنیا نشسته است و دائم دستور می‌دهد. رئیس‌جمهور آمریکا بداند که چیزی نمی‌گذرد که شمشیر دو دم حضرت علی(ع) حرکت کرده و هرچه مستکبر و فرعون صفت است را به جهنم خواهد فرستاد. ما زیر سایه ذوالفقار حضرت علی(ع) و در پناه امام زمان(عج) ایستاده‌ایم، برای اینکه وظیفه دینی خود را انجام دهیم.

امام جمعه شیراز با یادآوری آیات سوره محمد(ص) مبنی بر آزمایش خداوند از بندگان تصریح کرد: خداوند در این آیات تأکید دارد که بندگان را امتحان می‌کند تا جنسمان مشخص شود و زمانی که نمره کامل گرفتیم، این امت لایق ظهور امام زمان(عج) می‌شود، بنابراین اکنون بحث سر آزمایش ملت ایران است که 47 سال است به زیبایی امتحان خود را پس داده‌اند و هر دو نائب امام زمان(عج) یعنی امام راحل و رهبر معظم انقلاب از این ملت راضی هستند.

وی با بیان اینکه دستور خداوند این است که سست نشویم و نگوییم به نوعی با ظلم مستکبران بسازیم، گفت: این یک جور با ظلم مستکبران عالم در قاموس ملتی که 47 سال است که ایستاده است، نیست. 

دست آمریکا در عمده ظلم اقتصادی بر ملت ایران در کار است 

دژکام بیان کرد: دست آمریکا در عمده این ظلم اقتصادی بر ملت ایران در کار است. اینکه به یک مرتبه قیمت دلار آنقدر زیاد شود تا ملت ایران سست شود، دست آمریکا و دشمنان در کار است در صورتی که خداوند تأکید فرموده در برابر ظالمان سست نشوید و با آنان سازش نکنید. 

نماینده ولی فقیه در استان فارس با تأکید بر اینکه سازش‌کاری با ظالمان و مستکبران کار مؤمن نیست، گفت: قطعاً این ملت بالاتر از دشمن مستکبر و صهیونیستی هستند زیرا خداوند یاری‌کننده ملت ایران است و اجازه نمی‌دهد زحمات این ملت ضایع شود.

ضرورت حفظ اتحاد ملت و دولت 

وی بر ضرورت حفظ اتحاد ملت و دولت در این شرایط تأکید کرد و افزود: در این اوضاع که جنگ ترکیبی است باید مجموعه ملت و دستگاه‌های اجرایی با هم بتوانند کارهایی انجام دهند. از دولت انتظار داریم با مردم صحبت کنند.

دژکام با ذکر این نکته که مدیران استان فارس با مردم صحبت کرده‌اند، اما بر ضرورت دوباره این کار تأکید کرد و گفت:  مردم باید بدانند اگر دولت تصمیمی گرفته، خیرخواهانه بوده است، حتی اگر شرایط سخت شده است. دولت باید به مردم این احساس بدهد که اگر کاری انجام می‌دهد، خیرخواهانه است و باید این مسائل توضیح داده و شفافیت ایجاد شود.

امام جمعه شیراز ادامه داد: اینکه گفتند می‌خواهیم مسیر اقتصاد را درست کنیم، باید بدانند که تنها یک حرکت مسیر اقتصاد ما را درست نمی‌کند، اما اکنون کار اصلی شده است. ادامه این مسیر با همراهی و توضیح که درآمد مردم را به خودشان می‌دهیم نه به رانت‌خواران صورت گیرد.

باید جلوی رانت‌خواران ایستاد 

وی با تأکید بر اینکه باید جلوی رانت‌خواران گرفته شود، افزود: این مسیر شروع شده است ولی به پایان رساندنش همت عالی دولت را می‌خواهد لذا دولت اکنون که شروع کرده است، به یک باره کوتاه نیاید.

دژکام اظهار کرد: دولت گفته است که به هر نفر یک میلیون تومان کالابرگ می‌دهد و باید تبیین کند این مبلغ از کجا آمده است. درآمد ما از فروش نفت بیشتر است یا کمتر. این‌ها را برای مردم توضیح دهند تا خود مردم پای کار آیند. قطعاً اگر دولت این مسیر را برود، مردم ولو در جاهایی که مشکلاتی وجود دارد، خودشان کمک می‌کنند تا اقتصاد کشور تقویت شود و از مشکلات نجات پیدا کند. 

نماینده ولی فقیه در فارس از دستگاه قضا خواست تا به وظایف خود در رابطه با اختلاسگران و رانت‌خواران عمل کند، گفت: مجلس شورای اسلامی هم در نظارت قوی عمل کند.

برپایی میز خدمت مدیران به‌صورت هفتگی در شیراز 

وی در ادامه از برگزاری میز خدمت هفتگی مدیران در نماز جمعه شیراز خبر داد و گفت: ارتباط مردم با مسئولان به صورت هفتگی در این میز خدمت صورت می‌گیرد که با این کار به نظر می‌رسد مسائل خوب جلو می‌رود. اما بهتر از این هم می‌توان انجام داد. 

دژکام با بیان اینکه نماز جمعه به‌عنوان پل ارتباط بین مردم و مسئولان نقش خود را قوی‌تر انجام می‌دهد، افزود: نماز جمعه محل ارتباط مردم و مسئولان است نه به صلابه کشیدن مسئول. اگر مسئولی خطا کند، مردم زودتر پاسخش می‌دهند، اما اینکه به هر مسئولی بگوییم می‌خواهیم تو را به صلابه بکشیم، درست نیست، چراکه خدمتگزار را به صلابه نمی‌کشند بلکه تشویق می‌کنند. حواسمان باشد کار کردن در فضای برادری است نه اینکه بگوییم می‌خواهیم از یک نفر انتقام بگیریم.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha