کد خبر: 4330447
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸

آمادگی جهاددانشگاهی برای اجرای طرح‌های فرهنگی و فناورانه در کیش

در نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه‌های فرهنگی، قرآنی، علمی، فناورانه و گردشگری سلامت تأکید شد و دو طرف با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی جزیره کیش، آمادگی خود را برای اجرای طرح‌های مشترک و میزبانی رویدادهای بین‌المللی اعلام کردند.

آمادگی جهاددانشگاهی برای اجرای طرح‌های فرهنگی و فناورانه در کیشبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، نشست مشترک علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی و محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با حضور مدیران ارشد دو مجموعه روز یکشنبه، پنجم بهمن‌ماه در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار شد و طرفین بر گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه‌های فرهنگی، قرآنی، علمی، فناورانه و گردشگری سلامت تأکید کردند.

منتظری، رئیس جهاددانشگاهی در این نشست با اشاره به سابقه برگزاری مسابقات قرآن دانشجویان از سال ۱۳۶۴ توسط جهاددانشگاهی گفت: در آن دوران کسی در دانشگاه‌ها متولی چنین برنامه‌هایی نبود و جهاددانشگاهی این مسابقات را با شکوه برگزار می‌کرد که متأسفانه با واگذاری مسابقات به سایر بخش‌ها آن شور و هیجان قرآنی دیگر ادامه نیافت.

وی افزود: در سال ۱۳۸۴ به همت این نهاد، مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان جهان در اصفهان برگزار شد و این رویداد طی شش دوره ادامه یافت که آخرین دوره آن در سال ۱۳۹۸ در مشهد مقدس برگزار شد و اکنون پس از وقفه چندساله، این مسابقات امسال با حضور دانشجویانی از ۶۳ کشور احیا و برگزار می‌شود.

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه این مسابقات باید در بطن دانشگاه‌ها و با حضور فعال دانشجویان برگزار شود، گفت: امیدواریم به واسطه این مسابقات بار دیگر صدای دلنشین قرآن را در دانشگاه‌ها طنین‌انداز سازیم.

منتظری با بیان اینکه ارتباط با دانشجویان از دغدغه‌های اصلی او در ۴۴ سال گذشته بوده است، گفت: برگزاری جشنواره تئاتر دانشجویان کشور، کنگره شعر و ادب دانشجویان سراسر کشور، مسابقات نمایشنامه‌نویسی و خوش‌نویسی دانشجویان سراسر کشور و در کنار آن‌ها برگزاری مسابقات احکام، از جمله برنامه‌هایی بود که برای تقویت ارتباط با دانشجویان توسط این نهاد اجرا شد و از بطن این رویدادها استعدادهای شایسته‌ای معرفی شدند.

وی بیان کرد: هدف از این برنامه‌ها آموزش غیرمستقیم اصول دینی و فرهنگی در قالب رقابت‌های دانشجویی و فراهم‌سازی زمینه ارتباط مؤثر با نسل جوان بود.

منتظری با اشاره به طرح‌ها و رویدادهای فرهنگی جدید جهاددانشگاهی، طرح «ایران مرز پرگُهر» را یکی از برنامه‌های شاخص این نهاد برشمرد و گفت: این طرح در بستر ظرفیت‌های جزیره کیش می‌تواند توسعه یابد.

وی با اشاره به تأسیس اندیشکده‌ها در جهاددانشگاهی عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزیره کیش، تأسیس اندیشکده‌های تخصصی می‌تواند به کمک سیاست‌گذاران و مدیران اجرایی این منطقه بیاید.

رئیس جهاددانشگاهی از آمادگی این نهاد برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی مشترک با بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشجویی همان منطقه خبر داد و افزود: آماده‌ایم با ظرفیت کار دانشجویی و استفاده از توان دانشجویان بومی، فعالیت‌های فرهنگی مشترک را در کیش اجرا کنیم.

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه فناوری‌ها و ظرفیت‌های این نهاد در خدمت توسعه جزیره کیش است، اظهار کرد: هم از نظر نیروی انسانی و هم اجرای طرح‌های فرهنگی و علمی، آمادگی کامل برای همکاری با سازمان منطقه آزاد کیش را داریم و از گسترش زمینه‌های مشترک در حوزه‌های مختلف استقبال می‌کنیم.

در بخش دیگری از این نشست، محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به برنامه‌های فرهنگی در حال اجرا در این جزیره گفت: برنامه‌هایی را در منطقه آزاد کیش آغاز کرده‌ایم که بخشی از آن حتماً می‌تواند در تعامل مشترک با جهاددانشگاهی دنبال شود.

وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی تمایل داریم تا برنامه‌های فاخر فرهنگی، مذهبی و آیینی با رویکرد بین‌المللی در کیش برگزار شود تا این جزیره از این جهت زبانزد شود، افزود: کیش به‌عنوان یک منطقه آزاد نوپا با زیرساخت‌های مناسب، فرصت مناسبی برای کشور است تا در کنار فعالیت‌های داخلی، وظیفه خود را در عرصه فرهنگی و بین‌المللی با جدیت دنبال کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان جهان گفت: تمایل و آمادگی داریم میزبانی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در سطح دانشجویی که جهاددانشگاهی دنبال می‌کند، در کیش انجام دهیم و این رویداد بزرگ با همکاری مشترک شکل بگیرد.

وی تأکید کرد: از ظرفیت علمی و محتوایی جهاددانشگاهی در این مسیر استفاده خواهیم کرد و در صورت ارائه پیشنهادهای دیگر نیز آمادگی داریم رویدادهای متنوع فرهنگی در کیش برگزار شود؛ کما اینکه هم‌اکنون رویدادهای مختلفی در این جزیره در حال برگزاری است.

انتهای پیام
خبرنگار:
مجتبی افشار
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha