کد خبر: 4330473
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶
امام جمعه اصفهان:

ذلت در این است که تسلیم فشارهای آمریکا شویم

امام جمعه اصفهان با بیان اینکه اسلام می‌خواهد انسانی تربیت کند که زیر بار سلطه غیر خدا نرود، گفت: ذلت در این است که قبول کنیم فردی مانند ترامپ برای ما تعیین کند که برد موشک‌های ایران تا جایی باشد که آمریکا مشخص می‌کند.

جلسه ستاد عالی کمیته‌های اجرایی دهه فجر استان اصفهانبه گزارش ایکنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در جلسه ستاد عالی کمیته‌های اجرایی دهه فجر استان اصفهان، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت امام سجاد(ع) اظهار کرد: امام سجاد(ع) در شرایطی قرار گرفته بود که شاید هیچ‌یک از ائمه اطهار(ع) در چنین فشار سیاسی قرار نداشتند، زیرا حضرت به هیچ وجه اجازه تشکیل جلسه و گفت‌وگو با مردم را نداشت. 

وی در ادامه با اشاره به وقایع اخیر و حملات تروریستی گفت: در وقایع اخیر نیز اتفاقاتی که از به آتش کشیدن درب مسجد تا به قتل رساندن و سوزاندن رخ داد، به‌واقع سخت بود، هر چند خرابی‌ها را می‌توان دوباره ساخت و شهدا نیز به مقام خود رسیدند، اما آنچه سبب وحشت می‌شود، این است که برخی چگونه تغییر کردند و به این مرحله رسیدند.

امام جمعه اصفهان افزود: زمانی که امیرمؤمنان(ع) به شهادت رسید، برخی گفتند مگر علی(ع) نماز می‌خواند. این نشان می‌دهد که تأثیر تبلیغات تا چه حد می‌تواند زیاد باشد. اکنون نیز در رسانه‌ها برای تبلیغات، از روانشناس استفاده می‌کنند و می‌دانند چه شگردهایی برای فریب به‌کار گیرند و کاری می‌کنند که فرد به عواقب کاری که انجام می‌دهد، فکر نکند. 

وی اضافه کرد: برخی به این فکر نمی‌کنند که با از بین بردن نظام اسلامی، چه حکومتی می‌خواهند بر سر کار آورند، در حالی که بهترین حکومت در دنیا و نزدیک‌ترین نظام به دستورات اسلام، جمهوری اسلامی است و البته مشکلاتی نیز وجود دارد، چنانکه در زمان حکومت حضرت مهدی(عج) نیز مشکلاتی خواهد بود. 

طباطبایی‌نژاد با تأکید بر دشواری کار جبهه حق در تبیین مسائل تصریح کرد: ما باید فکر کنیم در چه عصر و زمانی زندگی می‌کنیم و نباید این دوره را با ۵۰ سال قبل مقایسه کنیم، زیرا در شرایطی زندگی می‌کنیم که دسترسی آسان به فضای مجازی و اینترنت وجود دارد و در شرایط اقتصادی خاصی نیز به سر می‌بریم. 

وی ایستادگی و مردانگی در مسیر انقلاب اسلامی را لازمه نصرت و پیروزی دانست و گفت: اینکه رهبر معظم انقلاب پای این دولت ایستاده‌اند، برای این است که می‌دانند دولت کار سختی انجام می دهد. 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرازی از دعاهای صحیفه سجادیه بیان کرد: امام سجاد(ع) در این فراز می‌فرماید: «ای کسی که همه سبب‌ها به‌واسطه تو سبب هستند.» انسان باید این امر را باور کند که همه امور به دست خداست و سبب‌ساز اصلی پروردگار است.

وی تصریح کرد: اسلام می‌خواهد انسان تربیت کند، آن هم انسانی که زیر بار سلطه غیرخدا نرود، چنانکه در روایت آمده است، خداوند همه امور را به انسان محول کرده، اما حق ندارد خود را ذلیل کند. ذلت در این است که قبول کنیم فردی مانند ترامپ برای ما تعیین کند که برد موشک‌های ایران تا جایی باشد که آمریکا مشخص می‌کند.

طباطبایی‌نژاد با بیان اینکه دشمن فقط درصدد تخریب روحیه اسلامی مردم است، گفت: گاهی تحمل سختی در مسیر حق ارزش فراوان دارد و البته نگه‌داشتن دین با این شرایط و سیاست‌هایی که دشمن علیه ما دارد، بسیار دشوار است. 

وی تأکید کرد: دهه فجر و ۲۲ بهمن امسال با سال‌های گذشته تفاوت دارد. راهپیمایی ۲۲ دی که برگزار شد، بسیار برجسته بود و در بعضی از شهرها این برجستگی بیشتر به چشم آمد. همه باید در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر از دشمن اعلام انزجار کنیم. 

اهمیت ۲۲ بهمن امسال

در ابتدای این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا ناجی، رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان اصفهان با اشاره به حضور برجسته و حماسی مردم در ۲۲ دی‌ماه اظهار کرد: امسال با توجه به اتفاقاتی که پشت سر گذاشتیم، در مقایسه با سال‌های گذشته بسیار متفاوت است و ۲۲ دی‌ماهی را پشت سر گذاشتیم که در تاریخ اصفهان به جا ماند.

وی با اشاره به شرایط جدید کشور پس از جنگ ۱۲ روزه گفت: اتفاقات بزرگی را پشت سر گذاشتیم و ضربات سهمگینی به جبهه استکبار وارد شد. آن‌ها با ادبیات مختلف به شکست خود اعتراف کردند و عمق راهبردی انقلاب اسلامی را در جبهه مقاومت و در عالم شاهد بودیم. بنابراین، اتفاقاتی که پشت سر گذاشتیم، اهمیت ۲۲ بهمن امسال را بیشتر می‌کند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان تأکید کرد: پیشنهاد می‌شود کمیته‌ها به اعضای خود نقش بدهند و برای جوانان و بانوان نقش تعریف شود.

وی بیان کرد: از همه دستگاه‌ها برای حضور در مراسم گلستان شهدا در ۱۲ بهمن و تجدید میثاق با شهدا دعوت می‌کنیم و به‌طور قطع، فضای میهمانی لاله‌ها در اولین پنجشنبه دهه فجر در گلستان شهدا با توجه به جنگ ۱۲ روزه و اتفاقات اخیر متفاوت است.

انتهای پیام
دبیر:
محبوبه فرهنگ
captcha