کد خبر: 4331774
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
استاندار لرستان:

دشمن توان دیدن ایران قدرتمند و مستقل را ندارد

سیدسعید شاهرخی با اشاره به اینکه استکبار جهانی هیچ‌گاه شعارهای انقلاب را برنتابید و از کودتای ۲۸ مرداد تا کنون، همواره با انواع توطئه‌ها مانند جنگ، تحریم و امروز لشکرکشی به منطقه، به دنبال مقابله با ایران قدرتمند، آزاد و مستقل بوده است، گفت: دشمنان قدرت الهی نظام جمهوری اسلامی را تحمل نمی‌کنند و آرزوی تجزیه ایران را در سر می‌پرورانند، اما قطعاً این آرزو را به گور خواهند برد.

سید سعید شاهرخی، استاندار لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان، روز گذشته 12 بهمن ماه، در آیین نواخته شدن زنگ زورخانه‌ای و پهلوانی که به مناسبت چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی انجام شد با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا اظهار کرد: انقلاب اسلامی با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به ثمر نشست و ریشه در تاریخ، تمدن و باورهای دینی ملت ایران دارد.

وی با اشاره به اینکه استکبار جهانی هیچ‌گاه این شعارها را برنتابید و از کودتای ۲۸ مرداد تاکنون، همواره با انواع توطئه‌ها مانند جنگ، تحریم و امروز لشکرکشی به منطقه، به دنبال مقابله با ایران قدرتمند، آزاد و مستقل بوده است، تصریح کرد: دشمنان قدرت الهی نظام جمهوری اسلامی را تحمل نمی‌کنند و آرزوی تجزیه ایران را در سر می‌پرورانند، اما قطعاً این آرزو را به گور خواهند برد.

شاهرخی با تقدیر از حضور پیشکسوتان و چهره‌های اصیل در این آیین خاطرنشان کرد: حضور در این مکان مقدس، نشان‌دهنده تعهد به اخلاق، فروتنی، خدمت و فداکاری است.

استاندار لرستان به نقش بی‌بدیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع از ارزش‌ها، مرزها و حریم ولایت اشاره کرد و گفت: سپاه مردمی ما، تروریست‌های تکفیری مانند داعش را که دست‌ساز استکبار است، در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و به برکت خون شهدایی مانند سردار سلیمانی مهار کرد.

وی در واکنش به تصمیم اخیر اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران تأکید کرد: این اقدام شوم، تلاشی برای تضعیف قدرت نظامی و انسجام ملی ایران است. دشمنان به خوبی می‌دانند که نقطه قوت ما، وحدت ملت، تمامیت ارضی و نیروهای مسلح قدرتمند شامل ارتش و سپاه است. همان‌طور که یگان‌های هوافضای سپاه، بی‌چارگی رژیم صهیونیستی را رقم زدند، هر متجاوزی نیز سرنوشتی مشابه خواهد داشت.

شاهرخی با اشاره به حوادث اخیر، افزود: ملت بزرگ ایران در ۲۲ دی ماه نشان داد که اجازه نمی‌دهد اعتراضات بهانه‌ای برای اغتشاش و آسیب به اموال عمومی و خصوصی شود، دشمن قصد داشت با تحریم سپاه، انسجام ملی را بشکند، اما مردم هوشیارانه در روز ۲۲ بهمن بار دیگر عظمت و یکپارچگی خود را به نمایش خواهند گذاشت.

استاندار لرستان در پایان از مدیرکل ورزش و جوانان، هیئت ورزش‌های زورخانه‌ای و همه ورزشکاران و پیشکسوتان حاضر تقدیر کرد و این اجتماع را نمادی از اصالت و غیرت مردم لرستان دانست.

 

انتهای پیام
خبرنگار:
مرضیه حافظی فر
captcha