کد خبر: 4332937
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی مطرح کرد

مشارکت حدود 13میلیون نفر در طرح زندگی با آیه‌ها

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، با بیان اینکه دشمن در جنگ ترکیبی به دنبال تغییر هویت و باورهای مردم است، گفت: تنها راه مقابله با این هجمه، تبیین مسائل روز بر اساس آیات قرآن و ایجاد هم‌افزایی بین نهادهای فرهنگی است.

مشارکت حدود 13میلیون نفر در طرح زندگی با آیه‌هابه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی امروز شنبه ۱۸ بهمن‌ماه، در نخستین نشست از سلسله نشست‌های «طلیعه رمضان ۱۴۴۷» که به همت معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سالن همایش‌های بین المللی غدیر برگزار شد، با محوریت موضوع «زندگی با آیه‌ها» به تشریح راهکارهای ارتقای تبلیغ دینی و مدیریت چالش‌های فرهنگی پرداخت.

ضرورت تبیین قرآنی در برابر جنگ ترکیبی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر قرار دادن قرآن در مرکز فعالیت‌های تبلیغی، اظهار داشت: در شرایطی که دشمن با جنگ ترکیبی، جنگ ادراکی و شبهات مختلف به دنبال تغییر باورهای جامعه است، ما باید با استعانت از قرآن و تبیین آیات متناسب با نیازهای روز، به این هجمه پاسخ دهیم.

وی افزود: اگر قرار است آرامش به جامعه داده شود، این آرامش با قرآن محقق می‌شود. همان‌طور که خداوند به حضرت موسی (ع) وعده داد، ما نیز با تکیه بر آیات نورانی می‌توانیم بازار ساحران و جادوگران زمان (دشمنان) را بشکنیم.

قمی با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده در خصوص مسئله حجاب، گفت: اصل اهمیت حجاب جای شک ندارد، ما باید به دنبال راهکارهای ایجابی باشیم و با تبیین جذاب و زیبای حجاب و تقویت غیرت دینی، جامعه را به سمت پذیرش آن هدایت کنیم.

تبدیل مخاطبان به مبلغان؛ الگوی «مبلغ قرآنی»

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه ۷۵ درصد جامعه از موهبت حضور مستقیم مبلغان محروم هستند، راهکار اصلی را تبدیل مخاطبان به مبلغان دانست و گفت: باید معلمان، دانش‌آموزان و تمام کسانی که با محتوای دینی ارتباط می‌گیرند، خودشان به مبلغ تبدیل شوند تا بتوانیم این خلأ را پر کنیم.

قمی با اشاره به تجربه‌های موفق سازمان در تولید محتوا، به برنامه‌هایی چون «محفل» و «احکام به زبان ساده» اشاره کرد و گفت: ما توانسته‌ایم با استفاده از هنر و زبان روز، برنامه‌های قرآنی و احکامی جذابی تولید کنیم که مخاطب میلیونی دارد و حتی توسط شبکه‌های ماهواره‌ای دنیا پخش می‌شود.

قمی طرح «زندگی با آیه‌ها» را فرصتی برای هم‌گرایی تمام دستگاه‌ها دانست و گفت: سال گذشته ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در فرآیند حفظ و ترویج آیات منتخب قرآن مشارکت داشتند. 

وی از آمادگی سازمان برای همکاری با صدا و سیما، آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها خبر داد و اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان با محوریت قرآن، گفتمان واحدی در پاسخ به نیازهای جامعه و دغدغه‌هایی همچون گرانی و حجاب شکل بگیرد.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha