کد خبر: 4335110
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۷
علی مرعشی:

استطاعت جسمی 92 درصد زائران حج تمتع تأیید شد

استطاعت جسمی 92 درصد زائران حج تمتع تأیید شد رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از تأیید استطاعت جسمی‌بیش از 92 درصد زائران حج خبر داد.

استطاعت جسمی 92 درصد زائران حج تمتع تائید شدبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، گفت: تا امروز 28 بهمن ماه استطاعت جسمی 92 درصد زائران حج تمتع 1405 تأیید شده و متأسفانه استطاعت هفت دهم درصد زائران تأیید نشده است.

وی در ادامه بیان کرد: از کل زائران حج، 86 هزار و 712 نفر به مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر معرفی شدند که معاینه استطاعت جسمی چهار هزار و 200 نفر آن‌ها انجام نشده و معاینه هزار و 83 نفر در حال انجام است.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر افزود: درمانگاه‌های هلال احمر هم اکنون در مدینه و مکه و در جریان حج عمره مشغول ارائه خدمات هستند و روزانه تقریبا 800 زائر در مکه و مدینه ویزیت شده و تحت درمان قرار می‌گیرند. از ابتدای عمره تاکنون نیز 20 نفر فوت کرده‌اند که 12 نفر در مدینه و هشت نفر در مکه فوت شده‌اند.

مرعشی بیان کرد: از مجموع 185 هزار زائری که مشرف شده‌اند، 82 هزار بیمار در ایام عمره از ابتدا تاکنون ویزیت شده‌اند.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha