کد خبر: 4335820
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰

بازسازی 300 مسجد آسیب‌دیده در پویش «گلدسته‌های ایران»

«پویش ملی گلدسته‌های ایران» با هدف مرمت و بازسازی 300 مسجد آسیب‌دیده کشور آغاز و فرصتی برای قرار دادن خودمان جزو «آمَنَ بِاللَّهِ» فراهم کرده است.

رمضان فرصتی ویژه برای آبادانی مساجد آسیب‌دیدهبه گزارش ایکنا، خداوند در قرآن کریم در خصوص آبادکنندگان مساجد فرموده است: «إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلَاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ يَخْشَ إِلَّا اللَّهَ فَعَسَى أُولَئِكَ أَنْ يَكُونُوا مِنَ الْمُهْتَدِينَ؛ مساجد خدا را تنها كسانى آباد مى كنند كه به خدا و روز بازپسين ايمان آورده و نماز برپا داشته و زكات داده و جز از خدا نترسيده‏ اند پس اميد است كه اينان از راه‏يافتگان باشند».(آیه 18 سوره توبه)

متأسفانه طی رخدادهای دی ماه سال جاری 300 مسجد در کل کشور آسیب دیدند که از این تعداد ۶۴ مسجد در تهران صدمه دیده‌اند که آسیب‌های وارده به 19 مسجد بسیار جدی‌تر‌ است.

در پی این هتک حرمت، مردم به صورت خودجوش مرمت مساجد را آغاز کردند و امکان اقامه نماز در 90 درصد مساجد آسیب دیده در ماه رمضان سال جاری فراهم شده است اما مساجد همچنان نیازمند مرمت و بازسازی هستند.

بر همین اساس و با هدف تجمیع کمک‌های مردمی برای بازسازی مساجد به ویژه مساجدی که به صورت جدی تخریب شده‌اند، مرکز رسیدگی به امور مساجد «پویش ملی گلدسته‌های ایران» را آغاز کرده است.

علاقه‌مندان برای مشارکت در این حرکت ملی می‌توانند کمک‌های خود را به شماره حساب ۰۱۲۲۲۰۰۵۴۰۰۰۵ با عنوان «مشارکت‌های مردمی در عمران مساجد» واریز کنند.

همچنین امکان اعلام آمادگی برای نذورات خاص و پیشنهاد همکاری‌های اختصاصی از طریق سرشماره پیامکی ۵۰۰۰۲۲۶۶ فراهم شده و مراکز رسیدگی به امور مساجد در مراکز استان‌ها نیز آماده دریافت پیشنهادها و همکاری‌های خیرین و گروه‌های مردمی هستند.

این نهضت کاملاً مردمی است و علاقه‌مندان می‌توانند برای کمک نقدی به بازسازی مساجد عدد یک، برای اهدای کالا و خدمات عدد ۲ و برای کمک نقدی جهت خرید قرآن و کتب ادعیه عدد ۳ را به سرشماره ۳۰۰۰۸۱۴۰ پیامک کنند.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
captcha