کد خبر: 4337457
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸

اجتماع مردم کاشان در سوگ شهادت رهبر انقلاب برگزار شد + عکس

مردم کاشان در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، در میدان جهاد این شهرستان تجمع کردند.

اجتماع مردم کاشان در سوگ شهادت رهبر انقلاببه گزارش خبرنگار ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام سیدسعید حسینی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در اجتماع مردم این شهرستان که صبح امروز، ۱۰ اسفندماه در پی شهادت رهبر امت اسلامی در تجاوز آمریکایی صهیونیستی در میدان جهاد کاشان برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به محضر امام زمان(عج) اظهار کرد: سنت الهی این است که فرعون‌ها و نمرودها در اوج قدرت از میان بروند.

وی با اشاره به آیات سوره فجر گفت: این آیات نشان می‌دهند که وقتی فساد به حداکثر برسد، سنت مؤاخذه الهی اجرا می‌شود و پروردگار عالم در کمین این افراد فاسد است.

امام جمعه کاشان به موضوع جانشینی رهبری اشاره کرد و افزود: این کشور صاحب دارد. در سال ۶۸، وقتی بنیان‌گذار انقلاب به لقای الهی پیوست، مجلس خبرگان رهبری شخصیتی را که به منویات امام نزدیک بود، انتخاب کرد. این حادثه نیز سنتی دیگر از خداوند است.

وی ادامه داد: آیه ۱۰۶ سوره بقره می‌فرماید: «مَا نَنْسَخْ مِنْ آيَةٍ أَوْ نُنْسِهَا نَأْتِ بِخَيْرٍ مِّنْهَا أَوْ مِثْلِهَا...؛ هر آیه‌ای را که بپوشانیم یا فراموش کنیم، آیه‌ای بهتر یا نظیر آن می‌آوریم.» با توجه به این آیه، خداوند این کشور را بدون رهبر نخواهد گذاشت.

حسینی اضافه کرد: در جنگ ۱۲ روزه، در حمله اول، فرماندهان عالی ما هدف قرار گرفتند. در آن برهه، آیه ۷۰ سوره انفال مایه امیدواری رهبر معظم انقلاب بود که می‌فرماید: «إِن يَعْلَمِ ٱللَّـهُ فِى قُلُوبِكُمْ خَيْرًا يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِّمَّآ أُخِذَ مِنكُمْ...؛ اگر خداوند خیری در دل‌های شما بداند، بهتر از آنچه از شما گرفته شده است، به شما می‌دهد.» اگر خدا در دل‌های شما ایمان خالص ببیند، بهتر از آنچه از شما گرفته، به شما عطا می‌کند.

وی در پایان با تأکید بر وظیفه سنگین مجلس خبرگان رهبری در این مقطع زمانی گفت: توسلات‌تان را به امام زمان(عج) بیشتر کنید تا دل‌های خبرگان به سمت رهبری که فقاهت، ایمان و تدبیرش در سطح عالی است، شجاعت دارد و افکارش با امامین انقلاب هم‌افق است، گرایش پیدا کند. هم‌اکنون وظیفه همه ما حفظ وحدت است و باید از هرگونه دوقطبی پرهیز کنیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا سادات محمدی
دبیر:
محبوبه فرهنگ
captcha