کد خبر: 4337827
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸

20 شهید لامرد امروز تشییع می‌شوند

فرماندار لامرد از برگزاری مراسم تشییع 20 شهید این شهرستان که در حمله آمریکا و اسرائیل به شهادت رسیدند، طی امروز دوشنبه، 11 اسفندماه خبر داد.

برگزاری مراسم تشییع شهداعلی علیزاده، فرماندار لامرد در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، از برگزاری مراسم تشییع 20 شهید این شهرستان که در حمله آمریکا و اسرائیل به شهادت رسیدند، طی امروز دوشنبه، 11 اسفندماه خبر داد و گفت: این مراسم از ساعت 15 امروز دوشنبه از میدان انقلاب لامرد آغاز شده و به سمت میدان امام شهرستان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: از 20 شهید لامرد، 17 شهید متعلق به خود شهرستان لامرد و بخش‌های مختلف مرکزی، اشکنان، علاءمرودشت و چاه‌ورز و سه شهید مربوط به شهرستان مهر و فیروزآباد هستند.

علیزاده تصریح کرد: مراسم تشییع این 20 شهید امروز همراه با برگزاری مراسم سینه‌زنی و مرثیه‌سرایی در لامرد برگزار می‌شود و بعد از آن پیکر هر شهید به زادگاهش برای برگزاری مراسم خاکسپاری انتقال خواهد یافت.

وی یادآور شد: خاکسپاری این شهید امروز نیست بلکه تنها مراسم تشییع برگزار می‌شود و مراسم خاکسپاری هر شهید با توجه به صلاحدید شهر یا روستای زادگاهش برگزار خواهد شد.

فرماندار لامرد در پایان با بیان اینکه برنامه‌های متعددی در زادگاه‌های شهدا برای استقبال از پیکر آنان تدارک دیده شده است، افزود: در شهرستان لامرد نیز مراسم بزرگداشت شهدا در مصلاهای نماز جمعه برقرار است.

یادآور می‌شود، در حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن عمومی و مسکونی لامرد اعم از منزل مسکونی، سالن ورزشی، سوپر مارکت و مدرسه شهرستان لامرد در روز شنبه، ۹ اسفندماه 20 نفر شهید و بیش از 100 نفر زخمی شدند. 

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha