کد خبر: 4337886
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷

تشییع و خاکسپاری ۲ شهید حمله موشکی اسرائیل و آمریکا در بروجرد + عکس

پیکر شهیدان مصطفی عزیزی و امید یاراحمدی در گلزار شهدای بروجرد با حضور با شکوه مردم تشییع و به خاک سپرده شد.

تشییع و خاکسپاری ۲ شهید حمله موشکی اسرائیل و آمریکا در بروجردبه گزارش ایکنا از لرستان، آیین تشییع پیکر مطهر دو شهید والامقام حملات اسرائیل شهید مصطفی عزیزی و شهید امید یاراحمدی، امروز، ۱۱ اسفندماه در گلزار شهدای بروجرد با حضور انبوه مردمی برگزار شد.

در این مراسم اقشار مختلف مردم از سراسر شهر گرد هم آمدند تا با همراهی پیکرهای پاک این عزیزان، بار دیگر همبستگی و بصیرت خود را به نمایش بگذارند.

این حضور گسترده، تجلی عینی عشق و ارادت مردم بروجرد به شهدا و نشان‌ دهنده‌ زنده نگه‌داشتن یاد و راه شهدا در دل‌های مردم است.

حضور پرشور مردم در این مراسم، تجدید بیعتی مجدد با شهدا و اعلان جهانی است که راه و روش شهدا هرگز فراموش نخواهد شد.

این جمعیت عظیم، با حضور خود، ثابت کردند که همواره در کنار نظام اسلامی و در راه تحقق اهداف انقلاب اسلامی استوار و پایدار هستند؛ امروز بروجرد با این منظره‌ای باشکوه، بار دیگر اثبات کرد که روحیه‌ ایثار و شهادت‌طلبی در میان مردم زنده است و نسل جوان، ادامه‌دهنده‌ راه شهدا خواهند بود.

شهید مصطفی عزیزی در حمله موشکی رژیم غاصب اسراییل در شهر تهران به شهادت رسید، وی متولد سال ۶۰ متاهل، پدر دختری یک ساله است که عضو سپاه تهران و از محافظان محمود احمدی نژاد بوده است.

شهید امید یاراحمدی نیز از پرسنل نیروی هوایی ارتش در دزفول به شهادت رسید.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha