کد خبر: 4339970
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰

غرس ۳۰۰ نهال گل‌محمدی به یاد شهدای جنگ رمضان در بروجرد

آیین کاشت ۳۰۰ نهال به یاد شهدای فرهنگی و دانش‌آموز حملات اخیر (جنگ رمضان) و شهدای مظلوم مدرسه شجره طیبه، با هدف زنده نگه داشتن نام نخبگان شهید در دل طبیعت، در بروجرد برگزار شد.

غرس ۳۰۰ نهال گل‌محمدی به یاد شهدای جنگ رمضان در بروجردبه گزارش ایکنا به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان، روز گذشته ۱۹ اسفندماه، در مراسمی معنوی و نمادین، آیین غرس ۳۰۰ نهال گل‌محمدی با حضور بهروز یاراحمدی معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش بروجرد، حامد پرچی بخشدار شیروان، معاونین و کارشناسان ستادی در محوطه آموزشگاه سردار شهید سلیمانی روستای شیروان برگزار شد.

بهروز یاراحمدی، مدیر آموزش و پرورش بروجرد، در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای دانش‌آموز استان لرستان و بروجرد که در پی جنایات اخیر به فیض شهادت نائل آمدند، اظهار کرد: هر نهالی که امروز در دل خاک می‌نشانیم، عهدی دوباره با آرمان‌های دانش‌آموزانی است که نیمکت‌هایشان با خون پاکشان رنگین شد. این گل‌های محمدی، نماد رویش دوباره اندیشه‌های این عزیزان در کالبد نسل‌های آینده است.

وی با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ ایثار در کنار صیانت از محیط زیست، افزود: انتخاب نهال گل‌محمدی پیام‌آور معنویت و عطری است که همواره یاد شهدای عزیز ما را در فضای مدرسه زنده نگه می‌دارد. ما اجازه نخواهیم داد چراغ دانایی که این شهدا برایش جان دادند، خاموش شود.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد همچنین در گفتگو با کادر آموزشی مدرسه بر ضرورت تبیین ابعاد ایثار شهدای دانش‌آموز تأکید کرد و گفت: مدرسه باید کانون تربیت حماسی باشد؛ همان‌گونه که این نهال‌ها ریشه در خاک می‌دوانند، ریشه‌های اعتقادی دانش‌آموزان ما نیز باید با شناخت راه شهدا مستحکم گردد تا در برابر تندبادهای استکبار، استوار بمانند.

در ادامه این مراسم، حامد پرچی، بخشدار شیروان نیز ضمن تقدیر از ابتکار مجموعه آموزش و پرورش، بر همکاری بخشداری در نگهداری و توسعه فضای سبز مدارس منطقه تأکید کرد.

انتهای پیام
captcha