کد خبر: 4344756
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۸

تولد بیش از ۱۵۰۰ نوزاد در بیمارستان‌های فارس طی نوروز 1405

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به پایداری خدمات درمانی در ایام ابتدایی سال جدید، از ثبت تولد بیش از ۱۵۰۰ نوزاد در بیمارستان‌های فارس طی تعطیلات نوروزی خبر داد و تأکید کرد که تمامی بخش‌های زایمان و اورژانس استان در این مدت با حداکثر ظرفیت به ارائه خدمت پرداخته‌اند.

امین نیاکان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، امین نیاکان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز امروز دوشنبه، 17 فروردین در نشست این معاونت در تشریح آمار خدمات ارائه شده در حوزه سلامت خانواده از ابتدای فروردین تا پایان پانزدهم سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: با تلاش شبانه‌روزی کادر درمان و پایش مستمر مراکز درمانی، فرآیند استقبال از نوزادان تازه متولد شده در تمامی بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه در سطح استان با موفقیت انجام شده است.

وی با بیان اینکه تعطیلات نوروزی مانعی در جهت ارایه خدمات تخصصی نبوده است، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش از آغاز سال جدید، تمامی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان فارس در وضعیت آماده‌باش کامل قرار داشتند تا هم‌وطنان و زائران در دسترسی به خدمات درمانی با هیچ‌گونه چالشی مواجه نشوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: تمرکز اصلی تیم‌های مدیریتی و بالینی بر بخش‌های حساس از جمله اورژانس، زایمان و مراقبت‌های ویژه بستری معطوف بود تا کیفیت خدمات درمانی در این ایام حفظ شده و روند درمان بیماران بدون کوچکترین خللی تداوم یابد.

نیاکان در پایان ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای خانواده‌های نوزادان تازه متولد شده، از مجاهدت و تلاش‌های بی‌دریغ کادر درمان، پزشکان و ماماها در سراسر استان که در ایام تعطیلات به ارائه خدمت مشغول بودند، قدردانی کرد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha