کد خبر: 4347233
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۴
یادداشت

حضرت فاطمه معصومه(س)؛ پیشگام دختران آزاده

حضرت فاطمه معصومه(س) که کریمه آل‌الله است، حجت را بر دختران تمام کرده و تا ابد پیشگام همه دختران آزاده در عالم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین امین فاطمی نیک، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه پیام نور لرستانحجت‌الاسلام والمسلمین امین فاطمی نیک، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه پیام نور لرستان، در زادروز حضرت فاطمه معصومه(س) و گرامیداشت روز دختر یادداشتی در اختیار ایکنای لرستان قرار داده است که متن آن در ذیل تقدیم مخاطبان ایکنا می‌شود.

آن روز که بزرگترین انسان عالم هستی از جایگاه دختر در میان امت خود گفت و تمام قد برای فرزند دخترش می‌ایستاد و سفارش‌ها در حق هدیه خدا می‌کرد؛ هنگامه‌ای بود که زن و دختر در اندازه انسان معمولی نیز به حساب نمی‌آمد. 

دیدگاه‌های دور از آیین الهی چه در آن زمان و چه اکنون با ستم بر انسان و به‌طور ویژه فریب زنان و دختران این عنصر مهربانی و لطافت، همراه بوده و هست و نمونه برجسته‌ آن شیء‌انگاری زنان و تجارت گسترده‌ هرزه‌نگاری است که نظام‌های سرمایه‌داری با کالا قراردادن زن و دختر ثروت بسیار به‌هم اندوخته و در لایه‌های پنهان و آشکار، اپستین‌ها ساخته‌اند.

بدا به حال پیروان اندیشه فاسد و نابودکننده‌ فطرت انسانی که همواره در تلاش بردگی انسان هستند، همان پیروان سهل‌اندیش که ارمغان پوشش کریمانه و نجیبانه دختران و زنان را به بهانه تعارض با آزادی به حاشیه راندند و با دروغ‌ها و فریب‌ها عفت زنان و دختران را به سود اندیشه‌های شیطانی چوب حراج زدند.

زادروز فرزند دختر امام هفتم بهانه پاسداشت دختر در سرزمین ایران عزیز است که خداوند این فرخنده روز را بر همه آن پاکان مبارک گرداند. 

دختران راستین ایران اسلامی با اندیشه‌های پاک و ناب، و بهره‌گیری از الگوی سوم زن (نه شرقی و نه غربی) که یادگاری امام شهید انقلاب اسلامی بود پا در جای پای مادران و همسرانی می‌گذارند که تربیت‌کننده مجاهدان علمی و فرهنگی و میدان‌های سخت هستند. همین مجاهدان که دشمن از آنان به ستوه آمده و در برابر بزرگی ملت ایران به زانو در آمده است. 

دختران ایرانی پس از نزدیک به نیم قرن از پیروزی انقلاب اسلامی می‌بایست بیشتر و بهتر از قبل به سراغ الگوهای جهان‌ساز بروند، الگوهایی که به دور از هرگونه کاستی و ناراستی هستند.

بانو فاطمه معصومه(س) که کریمه آل‌الله است حجت بر دختران تمام کرده و تا ابد پیشگام همه دختران آزاده در عالم است. 

به یاری پروردگار عالم در ادامه دفاع مقدس سوم بیش از پیش شاهد شکوفایی دختران و زنان در جبهه‌های علمی، فرهنگی و معنوی باشیم و جایگاه ارزنده و آزادگی و طراوت الهی زنان برای مردم جهان نمایان شود.

انتهای پیام
captcha