کد خبر: 4350403
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۰

اصناف عامل گرانی نیستند

رئیس اتاق اصناف مرکز فارس با بیان اینکه اصناف به هیچ عنوان عامل گرانی نیستند، گفت: مردم بدانند که بازار رها نشده و به طور مداوم رصد و بازرسی می‌شود.

حجت جوانمردی، رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارسبه گزارش ایکنا از فارس، حجت جوانمردی، رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس امروز، 14 اردیبهشت در نشست پیگیری مطالبات صنوف که در اتاق اصناف مرکز استان برگزار شد، با اشاره به برخی تلاش‌ها برای سوءاستفاده از اعتراضات صنفی گفت: اعتراض در چارچوب قانون حق مسلم اصناف است، اما دشمنان تلاش دارند از این موضوع برای ایجاد اغتشاش سوءاستفاده کنند.

وی از رؤسای اتحادیه‌های صنفی خواست در این زمینه به اعضای خود آگاهی‌بخشی کنند و افزود: کالا با قیمت بالا به دست اصناف می‌رسد و آنها با حداقل سود آن را عرضه می‌کنند، بنابراین اصناف به هیچ عنوان عامل گران‌فروشی نیستند.

جوانمردی همچنین با تأکید بر نظارت مستمر بر بازار اظهار کرد: مردم بدانند که بازار رها نشده و به طور مداوم رصد و بازرسی می‌شود و آمار مقابله با تخلفات در سامانه‌های مربوطه ثبت شده که نشان‌دهنده پایش مستمر بازار حتی در شرایط جنگی است.

رئیس اتاق اصناف مرکز فارس حضور مستمر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در جمع اصناف برای شنیدن مشکلات این قشر را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: نتیجه این تعامل و پیگیری‌ها، از جمله معافیت مالیاتی ۹۰ درصدی اصناف بوده است.

آمادگی دستگاه‌ها برای اجرای راهکارهای صنفی

علی رهایی، سخنگو و مدیر مؤسسه آموزش و پژوهش اصناف و بازرگانان اتاق اصناف مرکز استان نیز در این نشست گفت: برگزاری جلسات مستمر با حضور مسئولان استانی برای بررسی مسائل اتحادیه‌های صنفی از تأکیدات رئیس و هیأت‌رئیسه اتاق اصناف مرکز استان است.

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی استان نیز اعلام کرده‌اند که در صورت نبود منع قانونی، آمادگی دارند راهکارها و پیشنهادهای اتحادیه‌های صنفی را برای رفع مشکلات بازار اجرایی کنند.

رهایی همچنین با اشاره به موضوع بازرسی‌ها در حوزه اصناف گفت: تأکید اتاق اصناف مرکز استان بر سپرده شدن بازرسی‌ها به اتحادیه‌های صنفی است، چراکه این اتحادیه‌ها کارشناسان حوزه صنفی خود محسوب می‌شوند و شناخت دقیق‌تری از مسائل دارند.

طرح مشکلات بازارهای تاریخی و مجتمع‌های تجاری شیراز

یادآور می‌شود، در بخش دیگری از این نشست، نمایندگان بازارهای تاریخی، مجتمع‌های تجاری و پاساژهای شیراز به طرح مسائل و مشکلات خود پرداختند و پیشنهادهایی برای رفع آنها ارائه کردند که مورد توجه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس قرار گرفت.

قطع اینترنت، مشکلات سامانه همتا، رفع محدودیت جابه‌جایی پول در بانک‌ها برای صنف طلافروشان، لزوم اعلام نرخ‌نامه‌های جدید از سوی اتحادیه‌های صنفی با توجه به افزایش قیمت‌ها و تأمین قطعات لوازم یدکی خودرو در شیراز از جمله موضوعاتی بود که از سوی رؤسای اتحادیه‌های صنفی حاضر در این نشست مطرح شد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha