کد خبر: 4361355
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۷

1700 مسجد تهران آماده پذیرایی از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید

معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران اعلام کرد: هزار و 700 مسجد شهر تهران با ظرفیت پذیرش ۵٣٠ هزار نفر آماده پذیرش و اسکان میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شده‌اند.

حجت‌الاسلام حمیدرضا دانایی، معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهرانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت‌الاسلام حمیدرضا دانایی، معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، اظهار داشت: با توجه به اینکه بخشی از ظرفیت‌های خادمی و خدمت رسانی مهمانان رهبر شهید به مساجد استان تهران واگذار شده، تمام مساجد دارای ظرفیت و امکانات لازم، با مدیریت و حضور امام جماعت مسجد، از میهمانان و زوار شهرستانی پذیرایی می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد افزود: شهر تهران دارای هزار و ۸۰۰ مسجد است که قریب هزار و ۷۰۰ مسجد، با اختصاص ۸۴۶ هزار متر مربع آماده پذیرایی و اسکان زائران و میهمانان مراسم تشییع امام شهید، هستند.

حجت‌الاسلام دانایی با اشاره به قرار گرفتن ۶١ مسجد در مسیر تشییع، اعلام کرد: این مساجد با ارائه خدمات در قالب مساجد موکب محور، با ارائه خدمات تغذیه، امدادی، درمانی و نگهداری کودکان و سالمندان در خدمت شرکت کنندگان مراسم تشییع هستند. 

وی عنوان داشت: برای جلوگیری از اختلالات احتمالی تنها با مجوز مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران می‌توان از اسکان مساجد برخوردار شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha