کد خبر: 4366052
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۰

«گفتمان مادری و الگوی سوم» بررسی می‌شود

پیش نشست «از نوروبیولوژی تا سیاست‌های جمعیتی: تأملی بر گفتمان مادری و الگوی سوم» برگزار می‌شود.

برگزاری پیش نشست «از نوروبیولوژی تا سیاست‌های جمعیتی»به گزارش ایکنا، اندیشکده بانوان جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) با همکاری دبیرخانه همایش بین‌المللی «حکمرانی جمعیت و خانواده در شکل دهی جوامع آینده» هفدهمین پیش‌نشست تخصصی با موضوع «از نوروبیولوژی تا سیاست‌های جمعیتی: تأملی بر گفتمان مادری و الگوی سوم» را برگزار می‌کند. 

مریم صالحی، دکترای علوم اعصاب و نویسنده کتاب‌های نوروبیولوژی عفاف و حجاب و کتاب تفاوت‌های مغز و زن از دیدگاه نوروبیولوژی؛ «هدایت صحرایی، استاد علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و انسیه کتابچی، عضو حقیقی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی، سخنرانان این پیش نشست هستند. 

پیش نشست «از نوروبیولوژی تا سیاست‌های جمعیتی: تأملی بر گفتمان مادری و الگوی سوم» فردا یکشنبه چهارم مردادماه ۱۴۰۵ از ساعت ۱۰:۳۰ تا۱۲:۳۰ به صورت برخطر برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق لینک https://adobelive40.tehranserver.net/amoozeshlz وارد نشست شوند. 

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha