کد خبر: 1210165
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۷
همزمان با دهه كرامت برگزار می‌شود؛

همايش علمی ـ پژوهشی حمايت‌های اجتماعی و توانمندسازی خانواده در فرهنگ رضوی

قائم مقام كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان رضوی گفت همايش علمی ـ پژوهشی حمايت‌های اجتماعی و توانمندسازی خانواده در فرهنگ رضوی، همزمان با دهه كرامت در مشهد برگزار مي‌شود.


گروه اجتماعي: قائم مقام كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان رضوی گفت: همايش علمی ـ پژوهشی حمايت‌های اجتماعی و توانمندسازی خانواده در فرهنگ رضوی، همزمان با دهه كرامت در مشهد برگزار مي‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی كميته امداد امام خمينی (ره)، حبيب‌الله آسوده، قائم مقام كميته امداد امام خمينی(ره) خراسان رضوی گفت: همايش علمی ـ پژوهشی حمايت‌های اجتماعی و توانمندسازی خانواده در فرهنگ رضوی، همزمان با ميلاد امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در دهه كرامت، در مشهد برگزار مي‌شود.


وي با اشاره به اهداف اين همايش اظهار كرد: اهداف برگزاری اين همايش شناخت و تبيين جايگاه حمايت اجتماعی در توانمندسازی خانواده، راهبردهای مددكاری، اقتصاد و صله رحم در توانمندسازی خانواده، بهره‌گيری از مبانی نظری و كاربردی انديشه‌های برتر در جهت گسترش مبانی اسلامی، توانمندسازی خانواده و كمك به تبيين الگوی حمايت اجتماعی از منظر ائمه اطهار(ع) به ويژه امام رضا(ع) است.


آسوده با اشاره به اينكه دريافت مقالات صرفا از طريق وب سايت امكان پذير است، خاطر نشان كرد: مقالات بايد مبتنی بر فرهنگ و آموزه‌های ائمه اطهار(ع) به ويژه امام رضا(ع) و دارای مضامين جديد و ابتكاری و رعايت شيوه نامه تدوين مقاله باشد.


قائم مقام كميته امداد خراسان رضوی با بيان اين مطلب كه پژوهشگران می‌توانند جهت ارسال مقالات خود به پايگاه اينترنتی اين همايش به نشانی madadcnf.ir مراجعه و شيوه‌نامه تدوين مقاله را دريافت كنند، تصريح كرد: در راستای برگزاری اين همايش علمی ـ پژوهشی، از اساتيد، صاحب‌نظران، طلاب علوم دينی و دانشجويان علاقه‌مند به شركت در اين همايش دعوت می‌شود تا مقالات خود را در محورهاي مورد نظر و در زمانبندی تعيين شده به دبيرخانه همايش ارسال كنند.


وی ادامه داد: پژوهشگران می‌توانند آثار و مقالات خود را نهايتا تا 20 مردادماه سال جاری به دبيرخانه اين همايش ارسال كنند و نتايج داوری آثار نيز 15 شهريور‌ماه 92 اعلام خواهد شد.


آسوده افزود: پس از اعلام نتايج، اين همايش همزمان با دهه كرامت در 21 شهريورماه سال جاری در مشهد برگزار می‌شود.


قائم مقام كميته امداد خراسان رضوی در ادامه خاطر نشان كرد: به 3 نفر اول اين همايش كمك هزينه سفر زيارتی عمره به مبلغ 10 ميليون ريال، به 3 نفر دوم كمك هزينه سفر زيارتی عتبات به مبلغ 7 ميليون ريال و به 3 نفر سوم در اين همايش كمك هزينه سفر زيارتی مشهد به مبلغ 4 ميليون ريال اهدا خواهد شد.


يادآور مي‌شود، متقاضيان و پژوهشگرانی كه تمايل به حضور در اين همايش علمی را دارند می‌توانند به پايگاه اينترنتی همايش به آدرس www.madadcnf.ir و پست الكترونيك همايش به آدرس khr-irf@emdad.ir مراجعه و يا با شماره تلفن 2239010 تماس حاصل كنند.

captcha