گروه اجتماعي: مراسم تجليل از 90 سرباز دوران دفاع مقدس، صبح امروز، 24 فروردينماه با حضور جمعی از جانبازان و سربازان دفاع مقدس در مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به همت لشگر 77 پيروز ثامنالائمه(ع)، مراسم تجليل از 90 سرباز دوران دفاع مقدس، صبح امروز، 24 فروردينماه با حضور جمعی از جانبازان و سربازان دفاع مقدس در مشهد برگزار شد.
امير سرتيپ دوم علی جهانشاهی، فرمانده لشگر 77 پيروز ثامنالائمه(ع) در اين مراسم با اشاره به شخصيت شهيد صيادشيرازي گفت: شهيد صيادشيرازی نمونه و الگوی همه نظاميان و سرداران بود، كسي كه در سركوبی فتنه كردستان نيز نقشآفرينی كرد و به حق وي مالك اشتر زمان خود بود.
وی با بيان اينكه شهيد صيادشيرازی جوانترين فرمانده نيروی نظامی بود، گفت: اين شهيد با نبوغ سرشار و روحيه انقلابی خود در بيش از 480 عمليات نظامی شركت كرد و موجب موفقيت در آنها شد.
جهانشاهی با اشاره به اينكه شهيد صيادشيرازی دين بزرگی بر گردن همه مردم ايران دارد، يادآور شد: اين شهيد از سالهاي قبل از انقلاب برای آرمانهای امام راحل(ره) تلاش كرد به گونهای كه پس از شهادت وی صدام از مهدی رجبی، سركرده منافقان به خاطر اين حركت مذبوحانه تشكر كرد و گفت پس از گذشت 11 سال از جنگ تحميلی هنوز پرونده صياد شيرازی به روی ميز من باقی مانده است؟!
فرمانده لشگر 77 پيروز ثامنالائمه(ع) ادامه داد: روز 29 فروردينماه روز تاريخسازی برای ارتش جمهوری اسلامی است چرا كه پس از پيوستن ارتش به مردم رژيم پهلوی نابود شد.
وي با تاكيد بر اينكه بدنه ارتش را انسانهای خداجو تشكيل میدادند، تصريح كرد: امام خمينی(ره) نيز پس از پيوستن ارتش به مردم با ديدگاه وسيع خود در صحنه ظاهر شدند و نقشه دشمن را سرنگون كردند و پس از اعلام رژه نظامی ارتشيان در تمام شهرستانهای كشور از مردم خواستند كه برای استقبال و احترام برادرانه به ارتش در خيابانها حاضر شوند.
جهانشاهي افزود: پس از شروع جنگ تحميلی نيز ارتش با حضور در عملياتهای مختلف ثامنالائمه(ع)، طريقالقدس و رمضان و بدر رژيم بعثی را كه توسط 40 كشور به صورت مستقيم و غير مستقيم حمايت میشد، از خاك كشور بيرون كردند.
فرمانده لشگر 77 پيروز ثامنالائمه(ع) با تأكيد بر اينكه امروز ارتش به عنوان نيروی ولايتمدار با داشتن پايگاه مردمی در كنار ساير نيروهای نظامی آماده دفاع از مرزهای كشور است، اظهار كرد: ملت ايران هرگز رشادتهای رزمندگاني را كه با نثار جان، مال و خانواده خود از اسلام و قرآن و انقلاب دفاع كردند را فراموش نمیكند.
يادآوری میشود، در اين مراسم از جمعی از جانبازان دفاع مقدس با اهدای لوح و مدال افتخار تقدير به عمل آمد و در پايان سربازان با اجرای رژه نظامی حضور خود را برای دفاع از كشور اعلام كردند.