کد خبر: 1212869
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷
با حضور سفيران فاطميه؛

همايش تدبری در فاطميه در مدارس يزد برگزار شد

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان يزد از حضور 18 نفر از مبلغان حوزه علميه قم به‌عنوان سفيران فاطمیّه در مدارس این استان خبر داد و گفت همايش تدبری در فاطميه، تفسير خطبه فدكيه و مراسم بزرگداشت ايام فاطمیّه با حضور آنان برگزار شد.


گروه انديشه: معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان يزد از حضور 18 نفر از مبلغان حوزه علميه قم به‌عنوان سفيران فاطمیّه در مدارس این استان خبر داد و گفت: همايش تدبری در فاطميه، تفسير خطبه فدكيه و مراسم بزرگداشت ايام فاطمیّه با حضور آنان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل آموزش و پرورش يزد، حميد رستگاری، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان 25 فروردین‌ماه در حاشيه برگزاری همايش تدبّری در فاطمیّه و تفسير خطبه فدكیّه كه در مجتمع فرهنگی و آموزشی دانش آموز برگزار شد، گفت: همايش تدبری در فاطميه، تفسير خطبه فدكيه و مراسم بزرگداشت ايام فاطمیّه در مدارس با حضور سفيران فاطمیّه در مدارس استان يزد برگزار شد.


وی افزود: اين همايش به مدت دو روز و با حضور مربيان پرورشی، مشاوران، ائمه جماعات مدارس، مربيان قرآن و ساير عوامل پرورشی مدارس نواحی يك و دو يزد برگزار شد.


رستگاری ادامه داد: مبلّغان گروه اعزامی سفيران فاطمیّه، در موضوعات بيان ضرورت احيای ايام فاطميه، آرامش از منظر خطبه فدكیّه، وقايع‌نگاری فاطميه در تاريخ اسلام و فلسفه تشريح احكام از منظر خطبه فدكیّه به سخنرانی پرداختند.


وی حضور 18 نفر از مبلغان حوزه علميه قم به‌عنوان سفيران فاطمیّه در مدارس استان را از ديگر برنامه‌های برگزار شده اين ایّام ذكر و اظهار کرد: سفيران فاطمیّه با حضور در مدارس و ضمن مصيبت‌خوانی، تحليل وقايع تاريخی زندگانی حضرت زهرا(س)، ذكر فضايل و مناقب، تفسير خطبه فدكیّه و ... در مورد شخصيت والا و الگويی حضرت زهرای مرضيه(س) سخنرانی كردند.


یادآور می‌شود، به همين مناسبت مراسم بزرگداشتی نيز در اداره‌كل آموزش و پرورش استان برگزار شد.

captcha