کد خبر: 1214455
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
در سال 91؛

بيش از 64 ميليون تومان زكات در فردوس جمع‌آوری شد

دبير ستاد احيای زكات فردوس از جمع‌‌آوری بيش از 64 ميليون تومان زكات طی سال گذشته در اين شهرستان خبر داد.


گروه اجتماعی: دبير ستاد احيای زكات فردوس از جمع‌‌آوری بيش از 64 ميليون تومان زكات طی سال گذشته در اين شهرستان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، عليرضا پاكدل، دبير ستاد احيای زكات فردوس، روزگذشته، 29 فروردين‌ماه در جلسه ستاد زكات اين شهرستان با اعلام اين خبر گفت: در سال گذشته تعداد 28 عامل زكات در روستاها و مناطق عشايری سطح شهرستان به جمع‌آوری زكات مشغول بودند.


وی گفت: برای جمع‌آوری و برنامه‌ريزی هر چه بيشتر در ارتباط با جذب مردم به پرداخت زكات اين واجب الهی، بيش از 10 جلسه در شهرستان و 35 جلسه نيز در روستاها توسط عاملان زكات برگزار شد.


دبير ستاد احيای زكات فردوس همچنين به برگزاری همايش زكات با محوريت مساجد در سال گذشته خبر داد و افزود: به منظور ترويج هر چه بيشتر زكات در روستاها، پيش‌بينی می‌شود كه اين همايش امسال در يكی از روستاهای شهرستان برگزار شود.


پاكدل تصريح كرد: با همت عاملان زكات در سال گذشته مبلغ 64 ميليون تومان زكات در سطح شهرستان فردوس جمع‌آوری شد كه اين ميزان نسبت به سال 1390 از رشد يكصد درصدی برخوردار بود.


وی همچنين از جمع‌آوری مبلغ سه ميليون تومان در طرح زكات مستحبی خبر داد و يادآور شد: در اين طرح انار كشاورزان اسلاميه، باغستان و برون جمع‌آوری و بين فقرا و نيازمندان شهرستان توزيع شد.


دبير ستاد احيای زكات فردوس با اشاره به اينكه تاكنون مبلغ 18 ميليون تومان معادل زكات به شهرستان پرداخت شده است، گفت: اين مبلغ صرف معابرسازی باغستان عليا شده و مبلغ 18 ميليون تومان ديگر نيز تا ماه آينده به شهرستان پرداخت می‌شود.


همچنين حجت‌الاسلام محمدرضا بابايی، امام جمعه فردوس نيز احيای زكات را سبب فقرزدايی و شكوفايی اقتصادی دانست و افزود: موضوع زكات بسيار مورد تأكيد پيامبر اكرم(ص) بوده و پس از نماز به پرداخت زكات توصيه شده است.


حجت‌الاسلام بابايی تصريح كرد: پرداخت زكات سبب فقرزدايی و شكوفايی اقتصادی جامعه می‌شود و زكات جمع‌آوری شده در هر كاری كه هزينه شود فی سبيل الله است، بر عكس خمس كه در دين اسلام اجازه داده نشده تا برای گرفتن آن به سراغ مردم برويم در زكات دستور داده شده تا كسانی به دنبال مردم بروند و زكات را اخذ كنند.


گفتنی است؛ در اين جلسه مقرر شد تا با اعزام عاملان زكات به روستاها و مناطق عشايری، اهميت موضوع زكات مطرح و كشاورزان و دامداران به پرداخت زكات تشويق شوند.

captcha