کد خبر: 1220829
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۷
هاشمی تأکید کرد

تبديل برنامه‌های قرآنی به يك فرهنگ عمومی و فراگير در جامعه

بايد برنامه‌های قرآنی همچون مسابقات حفظ و قرائت قرآن ‌كريم به يك فرهنگ عمومی و فراگير در جامعه تبديل شود.


گروه اجتماعی: بايد برنامه‌های قرآنی همچون مسابقات حفظ و قرائت قرآن ‌كريم به يك فرهنگ عمومی و فراگير در جامعه تبديل شود.







بابك هاشمی، مديرعامل اتحاديه تاكسيرانی كشور

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، بابك هاشمی، رئيس اتحاديه تاكسی‌رانی كشور‌ پيش از ظهر امروز، دهم ارديبهشت‌ماه‌ در مراسم افتتاحيه نخستين دوره مسابقات سراسری حفظ و قرائت قرآن ‌كريم در زنجان، اظهار كرد: اين ناوگان عمومی گسترده‎ترين مجموعه شهرداری است و فراگيرترين حجم مسافران را در جامعه برعهده دارد.


وی متذكر شد: حفظ و قرائت قرآن ‌سرمايه‎ای برای نظام جمهوری اسلامی ايران بوده و برای نيل به اهداف عالی نظام است كه در اين زمينه برنامه‌های قرآنی كوتاه‌مدت در دستور كار قرار گرفته است.


اين مقام مسئول تصريح كرد: بايد برنامه‌های قرآنی همچون نخستين دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن‌كريم به فرهنگ عمومی و فراگير در جامعه تبديل شود و بر اساس منويات مقام معظم رهبری درخصوص تربيت ده ميليون حافظ قرآن ‌می‌بايست در اين زمينه اهتمام ويژه ورزيد.


هاشمی، تاكسيرانان را سفيران فرهنگی قرآن ‌خواند و گفت: اين افراد به‌دليل ارتباطات گسترده در طول روز با مردم می‎توانند تأثير بسزايی در ترويج فرهنگ قرآن ‌داشته باشند.


رئيس اتحاديه تاكسی‌رانی كشور اظهار كرد: بايد برنامه‌های قرآنی همچون مسابقات حفظ و قرائت قرآن ‌به يك فرهنگ عمومی و فراگير در جامعه تبديل شود.


وی خاطرنشان كرد: به طور قطع دوره‎های قرآنی در طول سال‎های آينده نيز استمرار داشته و نقش مهمی در زمينه اعتلای فرهنگ قرآنی كشور ايفا خواهد كرد.


در ادامه اين نشست علی كريمی، معاون عمرانی استانداری زنجان، با بيان اين‌كه از بركت نظام جمهوری اسلامی اين است كه قرآن ‌از مهجوريت درآمد، اظهار كرد: قرآن ‌برترين معجزه پيامبر اكرم(ص) است كه برای هدايت انسان‎ها قرار داده شده و به همين دليل بشر به اين كتاب آسمانی نياز مبرم دارد.


وی تصريح كرد: ايجاد كانون‎های قرآنی و توسعه فعاليت‌های قرآنی از سال گذشته با جديت بيشتری پی‌گيری شده و خوشبختانه بركات بسياری را نيز به بار آورده است.


اين مقام مسئول در پايان، گفت: از آن‌جايی‌كه تاكسيرانان جزء خانواده بزرگ شهرداری هستند آشنايی اين قشر با قرآن ‌در ترويج مبانی دينی و اخلاقی در جامعه تأثير بسزايی د‌ارد.

captcha