کد خبر: 1231370
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱

منشأ آسيب‌های اجتماعی نبود آگاهی كافی از تعاليم دينی است

مدير واحد پيشگيری از وقوع جرم دادگستری اردبيل، منشاء برخی از آسيب‌های اجتماعی را عدم آگاهی و نبود اطلاعات كافی از تعاليم دينی در افراد جامعه عنوان كرد.


گروه اجتماعی: مدير واحد پيشگيری از وقوع جرم دادگستری اردبيل، منشاء برخی از آسيب‌های اجتماعی را عدم آگاهی و نبود اطلاعات كافی از تعاليم دينی در افراد جامعه عنوان كرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، سبحان‌علی فروزنده، مدير واحد پيشگيری از وقوع جرم دادگستری اردبيل، دوشنبه، 30 ارديبهشت‌ماه در جلسه تخصصی اطلاع‌رسانی و پيشگيری از وقوع جرم در اردبيل كه در راستای تعامل اداره تبليغات اسلامی با دادگستری اردبيل برگزار شد، بر ضرورت تلاش برای رفع آسيب‌های اجتماعی در جامعه تأكيد كرد و تعامل و همكاری ادارات و نهادهای فرهنگی را در اين زمينه مؤثر دانست.


وی منشأ برخی از آسيب‌های اجتماعی را عدم آگاهی و نبود اطلاعات كافی از تعاليم دينی در افراد جامعه عنوان كرد و افزود: سازمان تبليغات اسلامی به لحاظ دارا بودن ظرفيت‌های گسترده تبليغی و توانائی در جهت هدايت فكری و دينی افراد جامعه، می‌تواند در زمنيه مهار برخی معضلات موجود در جامعه با دادگستری همكاری شايسته و مؤثری داشته باشد كه در اين خصوص تفاهمنامه‌ای فی‌مابين اين ادارات منعقد شده‌است.


فروزنده بر اولويت فعاليت‌های فرهنگی در تعامل با تبليغات اسلامی اردبيل اشاره كرد و افزود: در پژوهش‌ها و تحقيقات به عمل آمده از جلسات مذهبی بانوان، تعدادی از بانوان مبلغه سنتی يا به تعبير عاميانه خانم جلسه‌ای، مطالب بی‌پايه و اساسی را در قالب احكام و مسائل دينی به بانوان ارائه می‌كنند كه باعث ترويج خرافات و شبهات دينی و در نهايت بروز برخی اعمال و رفتار خلاف دينی در برخی مناطق هستيم كه اين خود بزرگترين آسيب در افكار و اذهان عمومی به شمار می‌رود.


مدير بخش پيشگيری از وقوع جرم دادگستری اردبيل در ادامه از برگزاری كارگاه آموزشی ويژه مبلغات سنتی خبر داد و افزود: بحث‌هائی از قبيل مهارت‌های زندگی و جلوگيری از طلاق، خشونت و پرخاشگری، فرقه‌های نوظهور و تبيين مظرات استفاده از شبكه‌های ماهواره‌ای در تزلزل بنيان خانواده از عناوين و سرفصل‌های آموزشی در اين كارگاه آموزشی است كه با همكاری تبليغات اسلامی اردبيل برگزار می‌شود.


در ادامه سارا حقی، مشاور و كارشناس فرهنگی بانوان تبليغات اسلامی اردبيل نيز در سخنانی با اشاره به ضرورت‌های فرهنگی موجود در خصوص ارتقاء سطح آگاهی بانوان فعال تبليغی گفت: بانوان فعال تبليغی در سه گروه بانوان فرهيخته و فعال عرصه فرهنگی دينی، مبلغات حوزوی و دانشگاهی و مبلغات سنتی با اداره كل تبليغات اسلامی اردبيل همكاری دارند كه در اين خصوص شناسائی و ساماندهی از اين افراد انجام شده‌است اما تعدادی از بانوان به عنوان خانم جلسه‌ای در سطح شهر به فعاليت می‌پردازند كه بدون هماهنگی با اداره تبليغات اسلامی به برگزاری جلسات دينی و تبليغی می‌پردازند.


وی از اجرای دومين طرح شناسائی و ساماندهی مبلغات سنتی در اردبيل خبر داد و خاطر نشان كرد: با هدف جلوگيری از بروز مشكلات و معضلات فرهنگی در جامعه و رفع آسيب‌ها و شبهات دينی از مجالس مذهبی بانوان، دومين طرح شناسائی و ساماندهی مبلغات سنتی در اردبيل اجرا می‌شود كه تا تاريخ 7 خردادماه سال‌جاری ثبت‌نام از بانوان در اين طرح انجام می‌شود.


كارشناس فرهنگی بانوان اداره تبليغات اسلامی استان اردبيل، از آمادگی اداره‌كل تبليغات اسلامی اردبيل برای همكاری و تعامل با دادگستری در راستای تأمين نيروهای تبليغی و برگزاری كارگاه‌های آموزشی خبر داد و برگزاری كارگاه‌های آموزشی تخصصی و استفاده از اساتيد بومی را در اين خصوص مفيد و مؤثر دانست.


در ادامه كارشناسان هسته‌های مردمی دادگستری نيز هر يك در سخنان جداگانه‌ای نظرات و پيشنهادات خود را در خصوص برنامه‌ريزی برای رفع آسيب‌های اجتماعی از مجالس دينی بانوان و برگزاری كارگاه‌های آموزشی ارائه كردند.

captcha