کد خبر: 1233965
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲

اميد، معنويت و آرامش ارمغان اعتكاف هستند

روحانی اعزامی از قم در گفتمان ويژه بانوان معتكف كنگاور ارمغان شركت در مراسم معنوی اعتكاف را اميد، معنويت و آرامش مطلوب برای انسان توصيف كرد.


گروه اجتماعی: روحانی اعزامی از قم در گفتمان ويژه بانوان معتكف كنگاور ارمغان شركت در مراسم معنوی اعتكاف را اميد، معنويت و آرامش مطلوب برای انسان توصيف كرد.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، روز گذشته، 4 خردادماه گفتمان ويژه بانوان معتكف كنگاور در مسجد صاحب‌الزمان(عج) اين شهرستان برگزار شد.


در اين نشست حجت‌الاسلام سيدشمس‌الدين ميرتوفيقی، روحانی اعزامی از قم با اشاره به جايگاه با اهميت اعتكاف گفت: اعتكاف فرصت ‏بسيار مناسبى است تا انسانى كه در پيچ و خم‏ زندگی مادى غرق شده است، خود را بازيابد.


وی افزود: شركت در اين مراسم معنوی، آرامش مطلوب و جديد برای انسان به ارمغان می‌آورد كه اميد و معنويت، حاصل اين امر معنوی است كه پس از اتمام دوره آن نيز بايد به شكلی صحيح رهنمون شود.


حجت‌الاسلام ميرتوفيقی در ادامه اين نشست تصريح كرد: اسلام فكر جدايی از زندگی دنيا، گوشه‌نشينی و كناره‌گيری از مردم نيست و به تعبير ديگر رهبانيت را باطل و ناپسند می‌داند، اما اعتكاف به‌عنوان فرصتی برای بازگشت به خود و خدای خويش است تا كسانی كه از هياهو و جنجال‌های زندگی خسته می‌شوند بتوانند چند صباحی با خدای خود خلوت كنند و روح خود را با خالق هستی ارتباط دهند.


روحانی اعزامی از قم خودسازی، محاسبه نفس، توبه، نيايش، نماز و تلاوت قرآن را از ديگر بركات اعتكاف عنوان كرد و گفت: اعتكاف شرايطی را فراهم می‌كند تا انسان‌ها با توشه معنوی و اعتقادی راسخ، ايمان و اميدی بيشتر به زندگی خود ادامه داده و هميشه خود را در محضر پروردگار ببينند و از نافرمانی او بپرهيزند و به‌سوی سعادت دنيا و آخرت گام بردارند.


براساس اين گزارش، در پايان اين نشست به سؤالات مطرح شده از سوی معتكفان توسط كارشناس اين برنامه پاسخ داده شد.

captcha