کد خبر: 1235115
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

250 مسجد و نمازخانه در روستاهای استان هرمزگان احداث می‌شود

عمليات اجرايی مربوط به ساخت 250 نمازخانه و مسجد در مدارس روستاهای استان هرمزگان آغاز شده كه با احداث اين نمازخانه‌ها 250 روستا در استان صاحب مسجد می‌شوند.


گروه اجتماعی: عمليات اجرايی مربوط به ساخت 250 نمازخانه و مسجد در مدارس روستاهای استان هرمزگان آغاز شده كه با احداث اين نمازخانه‌ها 250 روستا در استان صاحب مسجد می‌شوند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، ابراهيم عزيزی، استاندار هرمزگان شب گذشته، ششم خردادماه در نشست شورای آموزش و پرورش با اعلام خبر احداث 250 مسجد و نمازخانه در روستاهای استان گفت: اين مساجد و نمازخانه‌ها بر اساس ميزان جمعيت هر روستا در سه تيپ از لحاظ متراژی احداث می‌شود.


وی با اشاره به اينكه توسعه و ترويج فرهنگ نماز، قرآن و مسجد بايد در سطح آموزش پرورش و مدارس ما نهادينه شود، بيان كرد: فضاسازی مساجد و بهره‌گيری از شعائر مذهبی در توسعه فرهنگ دينی و ارزش‌های اسلامی میان نوجوانان تأثيرگذار خواهد بود.


استاندار هرمزگان همچنين توجه به وضعيت جسمی و بهداشتی دانش‌آموزان را يادآور شد و گفت: در كنار رشد علمی، اعتقادی و فرهنگی دانش‌آموزان بايد به سلامت نوجوانان و جوانان نيز توجه و به عنوان يك هدف پيگيری شود.


عزيزی با بيان اينكه انسان سالم محور توسعه پايدار است، اظهار كرد: قطعاً توجه به سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان به‌عنوان نسل آينده‌ساز مملكت يك اولويت جدی است كه غفلت از اين مهم تبعات جبران‌ناپذيری در مسير توسعه كشور دارد.


نماينده عالی دولت در هرمزگان در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری انتخابات شوراها و رياست جمهوری در 24 خردادماه تصريح كرد: بايد بنا به فرمايشات مقام معظم رهبری تلاش كرد تا در 24 خرداد حماسه سياسی و اراده ملت ايران شكل گيرد.


عزيزی در اين رابطه بيان كرد: با حضور در پای صندوق‌های رأی بار ديگر به جهانيان ثابت می‌كنيم پای ارزش‌هايمان ايستاده‌ايم و ذره‌ای از اصول‌های انقلاب اسلامی عدول نخواهيم كرد. حضور در پای صندوق‌های رأی حركت در مسير ارزش‌های نظام اسلامی و مقابله جدی با تمام زياده‌خواهان است.


وی حضور حداكثری و حماسی مردم در پای صندوق‌های رأی را يكی از جلوه‌های بارز و برجسته خلق حماسه سياسی برشمرد و بيان كرد: انتخابات مظهر و تجلی اراده ملت و يك ظرفيت بی‌نظير برای تعيين سرنوشت ايران اسلامی است.


استاندار هرمزگان در پايان با بيان اينكه همه ما وظيفه داريم مردم را برای حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی آماده كنيم، خاطرنشان كرد: حضور و دعوت به حضور حداكثری يك تكليف اعتقادی و تحقق فرمايشات مقام معظم رهبری برای خلق حماسه سياسی است.

captcha