گروه اجتماعی: 33 نفر از جوانان محله كوی علیآباد خرمآباد به منظور شركت در مراسم بيست و چهارمين سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران به مرقد مطهر امام راحل(ره) اعزام شدند.
رسول پاكدل، رئيس هيئت مديره موسسه خيريه بابالحوائج خرمآباد در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، از اعزام 33 نفر از جوانان محله كوی علیآباد خرمآباد به مرقد مطهر امام راحل خبر داد و گفت: اين تعداد جوان در قالب يك كاروان جهت شركت در مراسم بيست و چهارمين سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران به مرقد مطهر امام راحل(ره) اعزام شدند.
وی افزود: در اين برنامه يك روحانی به همراه كاروان جهت آشنا كردن اين جوانان با شخصيت امام راحل(ره) و همچنين معرفی نقش امام راحل(ره) در تاريخ معاصر و احيای ارزشهای اسلامی با اين كاروان همراه شده و علاوه بر اين يك نفر از بهياران ارتش به منظور ارائه خدمات امدادی همراه اين كاروان اعزام شده است.